Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Kan man med fordel kombinere calcium produktet med jeres food state vitamin D?

Nogle forsøg har vist en forbedret optagelse af calcium indtaget sammen med vitamin D, hvorfor man evt. med fordel kan kombinere disse (især i månederne hvor man alligevel indtager ekstra vitamin D).

Hvad vil i anbefale til folk der har brug for et decideret knogleprodukt?

Vi anbefaler her vores kurpakke “Knogler” som er fremstillet for optimal knoglesundhed (kombination af algecalcium, vegetabilsk vitamin D3 og urteekstrakter målrettet knogleopbygning).
Alternativt vores calcium i kombination med vitamin D3.
Gå til kurpakken Knogler
Gå til Calcium

Hvilke produkter er gode til gravide?

Ved graviditet kan man have stor glæde af eksempelvis vores

Multivitamin
Vitaminer på fødevareform (food state) og mineraler på organisk planteform (samme form som i grøntsager)
Gå til Multivitamin

Multi-B kompleks
Kompleks af alle de vigtige B-vitaminer (food state)
Gå til B vitamin

D-vitamin
Vegetabilsk D3-vitamin på samme form som dannes i huden under solpåvirkning/kombineret med mælkesyrebakterier for optimal optagelse i kroppen.
Gå til Vitamin D3

Calcium
Organisk calcium i form af en rødalge naturligt indeholdende calcium, magnesium og diverse spormineraler, høstet i rene vande ved Island og skånsomt forarbejdet.
Gå til Calcium

Magnesium
Organisk food state magnesium komplet med naturlige aminosyrer for optimal udnyttelse.
Gå til Organisk Magnesium

Jern
Organisk planteform og derfor på samme form som i grøntsager, indeholdende diverse gavnlige plantenæringsstoffer foruden jern.
Ikke stoppende og med høj optagelighed.
Gå til Jern

Alaska vildlakse olie Omega-3
Super ren fiskeolie fra Alaska vildlaks indeholdende omega-3 fedtsyrer i deres naturlige form og koncentration.
Gå til Fiskeolie

Kan produkterne anvendes af veganere og vegetarer?

Næsten alle vores produkter kan anvendes af veganere og vegetarer dog med undtagelse af følgende produkter:

  • Q10 (Kapsel af oksegelatine)
  • Lakseolien
  • Kurpakken Energi og mental ydeevne (indeholder Q10)
  • Kurpakken Hjerte/kar (indeholder Q10)

Jeg vil gerne vide om jeres multivitaminer indeholder tablethjælpestoffer, da jeg er følsom overfor mange ting.

Vores multivitamin er på kapselform og indeholder ingen tabletfyldstoffer. De fleste af vores produkter er på kapselform netop for ikke at skulle anvende tabletfyldstoffer. Nogle af produkterne er dog på tabletform (Multi-B, vitamin-D, B-12, magnesium og selen) og her er der anvendt lidt tablethjælpestoffer. Som udgangspunkt forsøger vi at anvende så få fyldstoffer som muligt og i så naturlig en kvalitet som muligt. Når du kigger på produkterne kan du under punktet “yderligere information” altid se hvad produktet præcist indeholder.

Er jeres produkter uden soja, f.eks. Q10?

Alle vores produkter er uden soya undtagen vores Q10.
Der er ikke soya som sådan i, men den lecithin som findes i kapslen er udvundet af soya.
Den soya der er anvendt til lecithinen er IKKE GMO.

Hvilket form er jeres jern på?

Jernet er på 100% organisk planteform, hvilket betyder at det er på nøjagtig samme form som hvis man spiser grøntsager med et højt jernindhold (eks. bønner, linser og spinat).
Foruden jern indeholder produktet også andre gavnlige plantenæringsstoffer som forekommer naturligt i planten Brassica juncea.
Produktet er ikke stoppende.
Gå til Jern

Hvad er food state?

Food state er en betegnelse for vitaminer og mineraler, der er pakket ind i en “madpakke” bestående af levende frugt og/eller grønt.
På den måde genkender og optager kroppens celler food state vitaminerne og mineralerne som mad. Vitaminerne er af høj kvalitet og med høj optagelighed.

Du kan læse mere om Food state under afsnittet Om Nani.

Hvorfor tage kosttilskud?

Kosttilskud skal ikke erstatte sund varieret kost. Det mener vi så afgjort også.
Igennem livets faser er vilkårene for et godt helbred imidlertid meget forskellige, dels pga alder og dels kan nogle perioder være mere udfordrende end andre.
I en række situationer er det derfor endog meget vanskeligt at dække sine behov for næringsstoffer alene fra kosten. I nogle faser, f.eks. overgangsalder, kan det være nødvendigt med ekstra store mængder af virksomme stoffer fra urter, planter mv for at afhjælpe menopause gener eller det kan være vigtigt med ekstra vitaminer og mineraler efter et sygdomsforløb. Og nogle perioder kan være så udfordrende, stressende osv, at det kan være vanskeligt bare at have overskud til at sørge for indkøb og tilberedning af varieret sund kost.

Og tilmed er næringsværdien i vores fødevarer udfordret på grund af intensiv drift af landbrugsarealerne, hvilket også øger behovet for indtag af kosttilskud.

Hvor længe skal jeg tage kosttilskud?

Vi har forskellige behov i forhold til vores alder og faser i livet. NANIs produkter er udviklet til at støtte disse skiftende behov. De er også designet til at understøtte forskellige helsekategorier.
Det er meget individuelt, hvor længe man bør tage et kosttilskud. Nogle kosttilskud tjener det formål at understøtte vores generelle sundhed, og give vores krop ekstra modstandskraft. F.eks. betragter vi NANI´s Food state Multivitamin og rene Alaska Vildlakse olie som basispakke, der bør indtages hver dag. Andre vitaminer og mineraler kan du også have behov for kontinuerligt. Det er individuelt. Og Vitamin D kan indtages hver dag i tidsrummet ca august/september til april måned.
Andre kosttilskud skal snarere være en del af en plan til at afhjælpe en ubalance. Vi anbefaler at tage vores Helsepakker som en kur på 3 måneder.