Hvis du gerne vil supplere din kost med gode vitaminer og mineraler, hvorfor så ikke tage nogen, der ikke er blevet til i en petriskål? Hvis det er vigtigt for dig, så bør du gå efter tilskud på food state og whole food form. Men hvad er det nu lige det betyder? Læs med her, og bliv klogere.

Blandede NANI tilskud på fødevareform

NANI har fødevareform

I NANI tror vi på, at vores krop foretrækker og bedst forstår vitaminer, mineraler og næringsstoffer, når de har form, som naturen har skabt dem. Nemlig som i mad. 

Derfor har alle NANI’s produkter det vi på dansk kalder fødevareform. Det er det, der på engelsk også er kendt som whole food og food state tilskud. Lad os starte med at se nærmere på whole foods.

En whole food svarer til en ’hel’ superfood

Whole food c vitamin fra NANI på fødevareform - Acerola kirsebær

Som navnet antyder, består whole food tilskud nemlig udelukkende af en hel fødevare som en plante, et bær, en grøntsag eller andet, der er rig på særlige næringsstoffer. Intet andet. 

En slags super food i kapsel! Det synes vi er en rar tanke.

For eksempel består vores C vitamin tilskud udelukkende af tørrede og pulveriserede acerola kirsebær, der er helt naturligt spækket med den stærke antioxidant. På samme måde er vores calciumtilskud en islandsk alge, der er vild med at optage mineraler, og som har bundet masser af calcium i sig – og faktisk også magnesium, jod og alle 72 spormineraler!

Whole foods er altså super nærringsrige fødevarer, præcis som naturen har skabt dem. Og dem har vi indkapslet nænsomt til dig, så du få et helt naturligt supplement til din kost. 

Men hvad så med food state? 

Du kan tænke på food state tilskud som en slags særligt koncentrerede fødevarer, der er blevet forkælet med ekstra vitaminer eller mineraler. De har derfor stadig form som mad.

Food state tilskud kan laves på flere måder: Eksempelvis ved at man gror eller fermenterer vitaminer eller mineraler ind i økologisk frugt og grønt, eller ved at man inkorporerer dem i mælkesyrerbakterier og gærceller. På den måde bygges de ind i organiske netværk sammen med de kulhydrater, proteiner, fedtstoffer og meget mere, der allerede findes i fødevareelementerne. 

Food state zink og selen på fødevareform

Altså lidt på samme måde som planterne selv gør det i naturen! 

Vi hjælper dem bare ekstra godt på vej, så du får et koncentreret tilskud på fødevareform, der er både er mildt, højoptageligt og med en form, som din krop allerede kender og forstår.

Nemlig mad.

Eksempelvis er vores food state Zink og Jern, er begge groet i en økologisk kålplante, der er særlig dygtig til at optage mineraler. Planten er bare vandet med jern- eller zinkholdigt vand, som på den måde har bygget mineralerne ind i sine blade. Dem har vi så indkapslet til dig. Voila!

En ny generation af kosttilskud

Vi er derfor stolte af at kunne sige, at NANI’s tilskud tilhører en ny generation af organiske tilskud, hvor du kan være sikker på, at uanset om du vælger et whole food eller et food state produkt, så vil dine vitaminer og mineraler altid have form som mad og være af naturlig kilde. 

Alle vores tilskud er desuden fri for unødig og kunstig kemi, E- numre og coatings. Det giver bare mest mening i vores univers.

Har du lyst til at vide mere om hvad vores tilskud består af?

Og vil du gerne vide hvilke naturlige fyld- og tabletstoffer vi bruger i vores tabletter og urtekapsler? Så hop ind på vores andet blogindlæg, hvor du kan blive klogere på ’kemien’ bag vores naturlige kosttilskud. 

(Vi kan allerede godt nu afsløre, at der ikke er så meget kemi over det).

 NANI er Nutriens ANature Intended