Vores hjerte slår omkring 115.000 gange om dagen, så det er vigtigt, at vi passer på det. I daglig tale symboliserer hjertet kærlighed, følelser og nærvær, men det er også en af de vigtigste organer til at give os liv. Derfor er et sundt hjerte helt afgørende for vores velvære og for dem, vi har omkring os 

Hjerte-kar kurpakke fra NANI

Tag hånd om dig selv og dem du har kær

Det kan være svært at tage hånd om sig selv, når julen nærmer sig, og vi begynder at tænke på alle andre og vores nærmeste frem for os selv. Husk derfor også, at passe på dig selv. Find tid til at tage den med ro og gøre noget godt for dig selv, så juletiden ikke kun handler om stress og jag.

Hos NANI ved vi, at en krop i balance er en glad krop. Vores Hjerte-Kar kurpakke er en fantastisk gave til dig selv, eller en du har kær, som søger en nem kosttilskudsløsning, der dækker en bred vifte af hjertets behov. Kurpakken indeholder din daglige dosis af det vitaminlignende og energiviende stof Q10, et koncentreret dosis ingefærekstrakt, et hav af næringsstoffer fra vilde tyttebær, organisk selen, citronmelisse til søvnen samt hvidløg til immunforsvaret.
Et 6-i-1 produkt til et sundt hjerte og kredsløb.

Hjertet – slår for dig og dine nærmeste

Vores hjerte slår uafbrudt for at bringe iltet blod gennem vores kredsløb og rundt i kroppen, ligesom det også slår for, at vi igen kan få afiltet blodet gennem vores lunger. Det giver os liv, så det er vigtigt, at vi styrker og vedligeholder et sundt hjerte, så det har kræfter til at slå for fulde kræft. Vores kredsløb er så stærkt forbundet til et sundt hjerte, at man skal gå mere holistisk til værks, hvis man vil opretholde et velfungerende hjerte-kar system.

Vi holder os sunde ved at spise grønt og motionere, og da hjertet er en muskel, kan den trænes som alle andre. Men i midten af livet er det være endnu vigtigere at motionere og tage særligt godt hånd om vores hjertekar-system. Hjertet skal nemlig slå, så hele kredsløbet er i gang – helt ned til de små kapillærer – ligesom vedligeholdelsen af smidige blodkar hører et sundt kredsløb til.

Som vi ved, er vaner som røg og alkohol ikke godt for vores sundhed, så undgå dem så vidt muligt, da de har en negativ effekt på blodkarrerne og deres smidighed. Heldigvis kan du foruden en sund livsstil også med naturens urter, vitaminer og mineraler gøre noget for at pleje og passe på dig selv, dit hjerte og dit kredsløb. Og vi har netop samlet alt det bedste fra naturen til dig i vores Hjerte-kar kurpakke.

Hjerte-kar kurpakke fra NANI
Giv en gave fra hjertet til dig selv eller en du holder af.

Naturen passer på dig

En naturlig vej til et sundt hjertekar-system er blandt andet ved indtag af den velkendte og universelle hvidløg. Hvidløg bidrager nemlig til blodkarsystemets sundhed, herunder cirkulation af blod i de små blodkar kaldet kapillærerne. Hvidløg udemærker sig ved at indeholde stoffet allicin, ligesom det har antioxidativ virkning og styrker immunsystemet. 

Roden ingefær er også en effektiv planteurt, der bidrager til blodkarrenes sundhed og dermed til at opretholde et sundt hjerte. Ingefær bidrager til øget vitalitet og energi, støtter immunforsvaret ligesom det også understøtter fordøjelsen. På den måde forøges hele kroppens velvære foruden blodkarrenes sundhed.

Citronmelisse er en vidunderlig urt til at understøtte et sundt kredsløbssystem, da den bidrager til optimal afslapning og derfor hjælper med at opretholde en sund søvn. Og søvnen er essentiel for vores sundhed såvel som vores velbefindende.

Uden for urternes verden er der også hjælp at hente fra naturlige mineraler og vitaminer. Selen er et mineral, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress, ligesom det bidrager til immunsystemets normale funktion. Vores selen er opdyrket i naturlige gærstammer og er dermed organisk, mens den udmærker sig ved at indeholde andre nærringstoffer så som aminosyrer. Da NANI’s selen er udvundet fra fødevarer, genkendes den af kroppen som mad og er af samme grund højoptagelig.

Ordet vitamin kommer fra det latinske ’vita’, der betyder liv, og de er mindst lige så vigtige for et sundt hjerte. Q10 er et vitaminlignende stof, der medvirker til dannelsen af energi i alle kroppens celler, og herunder også hjertet. Kroppen har en naturlig produktion af Q10 indtil en hvis alder, hvorefter produktionen aftager. Vores Q10 er også udvundet af naturlige gærceller og er på den højaktive form, ubiquinol. NANI’s Q10 er derfor 100% identisk med den Q10, som kroppen selv danner naturligt, hvorfor den klar til brug i alle kroppens celler.

Hjerte-Kar er en unik afstemt kurpakke til hjertet og meget mere..

Vores kurpakke Hjerte-Kar indeholder altså ingefær, hvidløg, citronmelisse, selen, samt Q10 i hver dagsdosis, så du får et afstemt supplement til et sundere hjerte og hjertekar-system. Vores unikke kombination indeholder også vilde tyttebær, da videnskabelige forsøg viser at kombinationen af tyttebær og selen har positiv indflydelse på hjertekar-systemet. 

Dagsdoserne indeholder terapeutiske doser, hvilket betyder at mængderne er lige så høje, som de du ville få anbefalet hos en alternativ behandler. NANI’s kurpakker tager altid højde for livsstilsudfordringer, og du kan derfor trygt tage Hjerte-Kar uden nogen utilsigtet interaktion med medicinske medikamenter.

Hos NANI sigter vi dog altid højere. Vores kurpakke kan så meget mere, end at vedligeholde et sundt hjertekar-system. Vores urter har flere end én gavnlig egenskab, og sammensætningerne i vores kurpakker er altid nøje udvalgte og afstemte, så du kommer hele vejen rundt i forbindelse med en helse- eller livsstilsudfordring. I kombination med vores Food State Multi Vitamin og vores yderst friske Alaska Vildlaks Omega 3 fiskeolie har du et artilleri af sundhed bag dig.

Hvis du mangler en gave til en, du har kær, og som kan have udfordringer forbundet med alderen eller livsstilen, så er Hjerte-Kar kurpakken en fantastisk og betænksom løsning.

God jul og sunde hilsner fra os i NANI ♥️ 
Kærligst
Kim, Hanne, Kirsten, Dorthe Marie og Julia