Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Selen Food state

Bidrager til:

 

  • Vedligeholdelse af hår og negle
  • Normal funktion af skjoldbruskkirtlen og dermed et normalt stofskifte
  • Normal spermproduktion
  • Normal funktion af immunsystemet
  • Beskyttelse af cellerne mod skadelig iltning

198,00 kr.

Medvirker til normal funktion af immunsystemet samt beskytter cellerne mod skadelig iltning.

Om produktet

ORGANISK SELEN – ANTIOXIDANT OG SPORMINERAL

Nani organisk gærselen er af European Food Standards Agency (EFSA) dokumenteret til at være den mest sikre form, samt den der bedst udnyttes af kroppen. Denne  udmærker sig bl.a. ved at indeholde alle de aminosyrer, som mineralet normalt findes sammen med i mad, hvormed den organiske fødevareform skabes (food state). En form vi i Nani tror på, at kroppen bedst genkender og forstår.

GODT AT VIDE
Danmark er et lav-selen område, hvorfor vores afgrøder generelt er fattige på selen. Fisk og skaldyr er dermed de bedste kilder, men desværre er der mange af os, der ikke altid lige god til at spise nok fisk i hverdagen. Vi har derfor sørget for at én tablet er dækkende for det daglige behov, og ligesom du er sikret et både naturligt, organisk og mildt mineraltilskud.

Selen medvirker til en normal funktion af immunsystemet samt til beskyttelse af cellerne mod skadelig iltning (oxidativt stress) som antioxidant. Selen bidrager derudover også til vedligeholdelsen af hår og negle, en normal sædproduktion samt en normal funktion af skjoldbruskkirtlen og dermed et normalt stofskifte.

TIP: Vil du gerne pleje hud, hår og negle optimalt indefra? Så suppler evt. din Nani food state selen med vores organiske Zink optaget i kålplanter.

90 tabletter   1 tablet/dag   90 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5312 Varekategorier: , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Selen Food state”