Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

NANI Kurpakke Hjerte-Kar

  • Hvidløg bidrager til blodkarsystemets sundhed
  • Citronmelisse understøtter et sundt kredsløbssystem
  • Ingefær bidrager til blodkarrenes sundhed
  • Q10 på den aktive form ubiquinol
  • Selen bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress samt til immunsystemets normale funktion

498,00 kr.

Bidrager til opretholdelse af et normalt hjerte-kar system, samt øger kroppens antioxidative forsvar.

Om produktet

KURPAKKEN HJERTE-KAR FOR NATURLIG  OG HOLISTISK PLEJE AF DIT HJERTE-KAR-SYSTEM

Fra vi er midt i livet, kan der være særlig god mening i at tage sig ekstra godt af vores hjerte-kar-system og kredsløb. Netop for at sikre, at det på bedste vis kan transportere blodet ubesværet rundt i kroppen, at vi har smidige blodkar, og at hjertet er stærkt og slår for fuld kraft. Foruden en sund livsstil med fokus på gode valg og en hverdag med motion, kan du også finde hjælp i naturens apoteket, hvori der findes et væld af hjerte-venlige urter, mineraler og antioxidanter. Dem har vi derfor samlet til dig i et holistisk og målrettet tilskud, så det er nemt for dig hver dag at give dit hjerte og kredsløb kærlig pleje. På helt naturlig vis.

Kurpakken HJERTE-KAR er derfor til dig, der ønsker aktivt at pleje dit hjerte-kar-system hver eneste dag. Tilskuddet er sammensat af udvalgte urteekstrakter af hvidløg, ingefær, citronmelisse og vilde tyttebær, vores aktive Q10 samt vores food state gærselen.

Alt sammen pakket i praktiske dagsdoser til en måneds forbrug. Nemt for dig at tage derhjemme eller have med på farten.

DET FÅR DU I HVER DAGSDOSIS

Hvidløg  Hvidløg bidrager  til blodkarsystemets funktion, og herunder cirkulationen af blod i de små blodkar. Derudover  støtter hvidløg immunsystemet.

Citronmelisse understøtter kredsløbssystemet, ligesom det bidrager også til optimal afslapning og dermed til at opretholde en god søvn. Og en god nattesøvn og en hverdag uden stress er uden tvivl også noget dit hjerte-kar-system sætter pris på.

Ingefær er en meget alsidig rod, og vi har her tilføjet den bl.a. for dens evne til at bidrage til blodkarrenes sundhed, som hjælper med at opretholde et sundt hjerte. Derudover støtter støtter ingefær immunsystemet, ligesom den bidrager med øget energi og vitalietet i hverdagen. Oplagt til en aktiv hverdag.

Vores naturlige Q10.  På den aktive form ubiquinol – identisk med den kroppen selv danner.

Vores organiske gærselen, bidrager til immunsystemets normale funktion, samt til at beskytte cellerne mod oxidativ stress.

GODT AT VIDE

Dagsdosis indeholder 4 kapsler med standardiserede urteekstrakter, 1 kapsel Q10 (50 mg Ubiquinol) samt 1 tablet food state gærselen (100 mcg).
Indtages i forbindelse med et måltid, gerne først på dagen.

TIP: Kombiner optimalt med vores Alaska Vildlaks Omega 3 fiskeolie  og vores Food state Multivitamin for dagligt at støtte dit hjerte-kar-system med essentielle omega-3 fedtsyrer samt vitaminer og mineraler.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7015 Varekategorier: , , , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Citronmelisse (Melissa officinalis L. Pall), hvidløg (Allium sativum L.), ingefær (Zingiber officinalis Roscoe.), tyttebær (Vaccinium idea), selen, tablet hjælpestoffer (mikrokrystallinsk cellulose, vegetabilsk stearinsyre), vegetabilsk kapsel (pullulan). Rapsolie, bivoks (kapsel overflade), emulgator: lecithin/ikke GMO-SOYA, oksegelatine (kapsel), diglycerol monoleat (emulgator), glycerol og karamel (kapselfarve)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NANI Kurpakke Hjerte-Kar”