Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK
NANI Q10 Ubiquinol
NANI Q10 Ubiquinol
NANI Q10 Ubiquinol
Billede af NANI Q10
NANI Q10 Ubiquinol

NANI Q10 Ubiquinol

  • Q10 på den aktive Ubiquinol-form
  • 100% identisk med den Q10 kroppen selv danner
  • Målrettet forskning og høje produktionsstandarder sikrer et rent produkt med god optagelighed
  • Naturligt fermenteret fra gær

298,00 kr.

Coenzym Q10 på den aktive form (ubiquinol) direkte klar til brug i kroppen.

Om produktet

AKTIVT Q10 – UBIQUINOL KLAR TIL BRUG I KROPPEN

Q10 er et vitaminlignende stof, en antioxidant og et vigtigt coenzym, der indgår i den komplekse reaktion af dannelse af energii samtlige af kroppens celler. Sammen med en række andre stoffer bidrager Q10 derfor til den kæde af reaktioner, der sikrer energiproduktionen ud fra kostens energigivende næringsstoffer.

Målrettet og mangeårig forskning samt høje produktionstandarder sikrer dig et rent produkt med optimal effekt. NANI’s Q10 tilskud er på den aktive form ubiquinol, som udmærker sig ved at være direkte klar til brug for cellerne. Vores ubiquinol er på ren og naturlig form, da den er fermenteret fra gær og derfor er 100 % identisk med den vores celler selv danne. Klar til brug i cellerne.

GODT AT VIDE
Hver kapsel indeholder 50 mg Q10 naturligt fermenteret og udvundet fra gær. Eftersom tilskuddet er indkapslet i gelatine, er dette tilskud ikke egnet til dig, der er veganer eller vegetar. Den mørkfarvede (karamel) gelatinekapsel er valgt for at sikre at din Q10 forsegles fuldstændig luft- og lystæt, for optimal beskyttelse.

TIP: Suppler evt. dit tilskud med NANI Russisk Rod. En adaptogen urt, som bl.a. bidrager til mental og fysisk energi samt støtter immunsystemet.

60 kapsler   1-2 kapsler/dag   30-60 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5330 Varekategorier: , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Rapsolie, diglyceryl monoleate (emulgator), Q10, bivoks, SOYA-lecithin (emulgator), kapsel (oksegelatine, glycerol (fugtighedsbevarende), karamel (farve).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NANI Q10 Ubiquinol”