Log ind Registrer
Kosttilskud på organisk form, som er udviklet i Silkeborg af Hanne og Kim
Unikke kurprodukter til en lang række livstilsudfordringer

Nani Vitamin B12 Vegetabilsk

Bidrager til:

 

  • immunsystemts normale funktion
  • reduktion af træthed og udmattelse
  • nervesystemets normale funktion
  • normal omsætning af homocystein
  • normal psykologisk funktion
  • normal dannelse af røde bloglegemer

188,00 kr.

Vegetabilsk B12 vitamin bidrager til reduktion af træthed og udmattelse samt immunsystemets normale funktion.

Om produktet

VEGETABILSK B12 VITAMIN FERMENTERET I MAJSPLANTER 

Naturlig og vegetabilsk B12 vitamin fremstillet ved hjælp af bakterier og fermentering af majsplanter. Du får derfor et 100% vegetabilsk tilskud af B12 vitamin, og endda på den aktive og methlerede form methylcobalamin. Vores tablet er en højdosis-tablet med hele 500 mcg, og den er endvidere udformet som sugetablet for hurtig optagelse og udnyttelse gennem mundhulens slimhinder.

GODT AT VIDE
B12 findes oprindeligt kun i animalske fødevarer som kød, fisk, æg og mælkeprodukter, hvorfor et tilskud af B12 kan være særligt gavnligt for veganere og vegetarer, samt til ældre der ikke indtager nok gennem kosten. Med vores produkt er du derfor sikret et potent tilskud på både aktiv og vegetabilsk form, så du kan føle dig tryg i hverdagen.

B12 vitaminet bidrager til reduktion af træthed og udmattelse, samt immunsystemets normale funktion. Derudover bidrager det til en normal psykologisk funktion, til dannelsen af røde blodlegemer samt nervesystemets normale funktion.

TIP: Kombiner evt. dit tilskud af B12 med NANI’s ‘Energi Kurpakke’. Denne indeholder udvalgte urteekstrakter, Q10 og et B-vitamin kompleks, der bidrager yderligere til immunsystemets normale funktion og til at mindske træthed og udmattelse. Er du vegetar eller veganer har vi desuden samlet en Veggie pakke til dig, hvor du får både vores vegetabilske B12, D3 og Food state Multivitamin så kan vide dig sikker på, at du er godt dækket ind i hverdagen. På helt naturlig vis.

90 sugetabletter   1 tablet/dag   90 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5308 Varekategorier: , , , , , , Tags: , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Vitamin B12 Vegetabilsk”