Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Ingefær

Bidrager til:

 

  • Øget vitalitet og energi
  • Opretholdelse af normale blodkar og herigennem et sundt hjerte
  • at understøtte fordøjelsen
  • Brændenælde støtter immunforsvaret

188,00 kr.

Ingefær hjælper med at understøtte fordøjelsen og støtter immunforsvaret.

Om produktet

INGEFÆR – TIL IMMUNSYSTEMET OG DEN GODE FORDØJELSE

Ingefærroden stammer fra Asien, hvor den gennem årtusinder er blevet brugt  grundet dens mange egenskaber. Ingefærroden er særlig yndet for dens fordøjelsesfremmende og immunstøttende egenskaber, ligesom den kan bidrage med vitalitet og energi i hverdagen. Derudover er det en hjertevenlig urt, der bidrager til opretholdelse af normale blodkar og herigennem til et sundt hjerte.

Nani Ingefær er kombineret med brændenældeekstrakt for et helt naturligt fyldstof med egne egenskaber, ligesom det supplerer og understøtter ingefæren som en immunstøttende urt.

GODT AT VIDE
Vores ingefærtilskud er på standardiseret ekstraktform, hvorved ingefærrodens indholdsstoffer er nænsomt opkoncentret til et potent tilskud med samme dosis i hver eneste kapsel. Hver kapsel indeholder 100 mg ingefærekstrakt, svarende til 1460 mg tørret rod, hvilket betyder at den er forstærket ca. 14 gange. Ekstraktet er standardiseret til mindst 5% gingeroler/shogaoler.

Med NANI Ingefær får du et 100% vegetabilsk, naturligt og rent urtetilskud rig på gavnlige egenskaber.

TIP: Kombiner eks. dit ingefær-tilskud med Nani Alaska Vildlaks Omega 3 fiskeolie for at bidrage ydereligere til en normal hjertefunktion eller med vores Præ+Probiotika af mælkesyrebakterier til en fordøjelse og mave i balance.

90 kapsler   1-2 kapsler/dag   45-90 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5200 Varekategorier: , , , , , , , Tags: , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Ingefær”