Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Kosttilskud på organisk form, som er udviklet i Silkeborg

Nani Jern+C

Jern+C på organisk planteform bidrager til:

 

  • Immunsystemets normale funktion
  • Normalt energistofskifte
  • Normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin
  • Normal kognitiv funktion

198,00 kr.

Bidrager til normal ilttransport i kroppen og reduktion af træthed og udmattelse.

Om produktet

JERN+C PÅ ORGANISK PLANTEFORM 

Nani Jern+C er et jerntilskud på organisk form med jern fra boghvedespirer og koji-fermentering, samt naturligt C-vitamin i form af acerola kirsebær, C vitamin øger bl.a. jernoptagelsen.

Nani Jern+C indeholder det patenterede jernprodukt Ultimine™, som er skabt ved hjælp af fermentering med Koji svampen Aspergillus oryzae. I Østen anvendes Koji traditionelt til fremstilling af forskellige fødevarer.

Med jern fra to naturlige kilder samt C-vitamin fra Acerola kirsebær, er vores jern med c-vitamin 100% vegansk og fra naturlige kilder, og derfor velegnet til en plantebaseret livsstil.

GODT AT VIDE
Den organiske form for jern sikrer, at den frigives stille og roligt til systemet (slow release), hvilket gør at vores jerntilskud er mildt for kroppen, hvorfor det også er oplagt til dig, der er gravid, til ældre samt andre med ekstra behov for jern.

Jern bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, hvorfor det bidrager til normal ilttransport i kroppen. Det bidrager derudover til immunsystemets normale funktion og til reduktion af træthed og udmattelse.

TIP: Det er en god ide at indtage dit jerntilskud på tom mave (enten før morgenmaden eller inden sengetid). Er du gravid, anbefaler vi, som udgangspunkt, at du tager 2-3 daglige kapsler af vores organiske jern fra 10. graviditetsuge for bl.a. at bidrage til dannelsen af røde blodlegemer.

Har du brug for en samlet løsning? Så kan du med fordel tage Nani Gravid Kosttilskud, der indeholder 30 mg jern.
Sundhedsstyrelsen anbefaler et jerntilskud til alle gravide på 40-50 mg jern dagligt fra 10. graviditetsuge og resten af graviditeten, hvorfor du med fordel kan supplere vores GRAVID kurprodukt med Jern+C.

60 kapsler   1 kapsel/dag   60 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5322 Varekategorier: , , , , , , , , , Tags: , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Koji fermenteret jern, Ultimine ™ (Aspergillus oryzae)*
Boghvedekompleks (Fagopyrum esculentum Moench)
Acerolabær (Malpighia punicfolia L.), vegetabilsk
cellulose (kapsel).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Jern+C”