Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Jern+C på organisk planteform

Bidrager til:

 

  • Immunsystemets normale funktion
  • Normalt energistofskifte
  • Normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin
  • Normal kognitiv funktion

198,00 kr.

Bidrager til normal ilttransport i kroppen og reduktion af træthed og udmattelse.

Om produktet

JERN+C PÅ ORGANISK PLANTEFORM – MILDT FOR KROPPEN

Nani Jern+C er et jerntilskud på organisk form med jern fra boghvedespirer og koji-fermentering samt naturlig C-vitamin i form at acerola kirsebær, for øget jernoptag.

Nani Jern+C indeholder det patenterede jernprodukt Ultimine™, som er naturligt skabt ved hjælp af fermentering med Koji svampen Aspergillus oryzae. I Østen anvendes Koji traditionelt til fremstilling af forskellige fødevarer.

Med jern fra to naturlige kilder samt C-vitamin fra Acerola kirsebær, er vores jern med c-vitamin 100% vegansk og naturligt, og derfor velegnet til en plantebaseret livsstil.

GODT AT VIDE
Den organiske form sikrer, at det frigives stille og roligt til systemet (slow release), hvilket gør at vores jerntilskud er mildt for kroppen, hvorfor det også er oplagt til dig, der er gravid, til ældre samt andre med ekstra behov for jern.
Jern bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, hvorfor det bidrager til normal ilttransport i kroppen. Det bidrager derudover til immunsystemets normale funktion og til reduktion af træthed og udmattelse.

Jern bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, hvorfor det bidrager til normal ilttransport i kroppen. Det bidrager derudover til immunsystemets normale funktion og til reduktion af træthed og udmattelse.

TIP: Det er en god ide, at indtage dit jerntilskud på tom mave (enten før morgenmaden eller inden sengetid). Er du gravid, anbefaler vi, som udgangspunkt, at du tager 2-3 daglige kapsler af vores organiske jern fra 10. graviditetsuge for bl.a. at bidrage til dannelsen af røde blodlegemer.
Har du brug for en samlet løsning? Så kan du med fordel tage Nani Gravid Kosttilskud, der indeholder 30 mg jern. Såfremt du vurderer at du har brug for mere end de 30 mg kan du supplere med vores jernkapsler, som indeholder 10 mg/kapsel.
Sundhedsstyrelsen anbefaler et jerntilskud til alle gravide på 40-50 mg jern dagligt fra 10. graviditetsuge og resten af graviditeten.

60 kapsler   1 kapsel/dag   60 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5322 Varekategorier: , , , , , , , , , Tags: , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Jern+C på organisk planteform”