Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Organisk Jern

Bidrager til:

 

  • Immunsystemets normale funktion
  • Normalt energistofskifte
  • Normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin
  • Normal kognitiv funktion

198,00 DKK

Bidrager til normal ilttransport i kroppen og reduktion af træthed og udmattelse.

Om produktet

JERN PÅ ORGANSIK PLANTEFORM – IKKE FORSTOPPENDE

NANI Organisk jern er et mineraltilskud bestående udelukkende af tørrede og pulveriserede blade fra kålplanten Brassica juncea, som har optaget jernholdigt vand gennem sine rødder. Blandene er herefter blot pulveriseret og kommet i en plantekapsel til dig. Intet andet. Vores tilskud er derfor 100% vegetabilsk og naturligt, ligesom mineraler herved bringes på organisk form – præcis ligesom i vores mad. En form vi i NANI tror på, at vores krop bedst forstår. Eksempelvis sikrer formen, at vores tilskud er ikke-forstoppende, hvorfor det er det er oplagt til dig, der er gravid, ældre samt andre med ekstra behov.

GODT AT VIDE
Udover at kålbladene er en rig kilde til organisk jern, indeholder de også en bred vifte af andre gavnlige plantenæringsstoffer i form af bl.a. fibre, vitaminer og mineraler. Til gavn for din sundhed.

Jern bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, hvorfor det bidrager til normal ilttransport i kroppen. Det bidrager derudover til immunsystemets normale funktion og til reduktion af træthed og udmattelse. Et tilskud af jern kan være særligt gavnligt under graviditet og for menstruerende kvinder.

TIP: Kombiner optimalt dit tilskud med NANI Acerola C-vitamin, for at øge jernoptaget mest muligt. Er du gravid, anbefaler vi, som udgangspunkt, at du tager to-fire daglige kapsler af vores organiske jern fra 10. graviditetsuge for bl.a. at bidrage til dannelsen af røde blodlegemer.

60 kapsler   2 kapsler/dag   45 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5320 Varekategorier: , , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Brassica Juncea (jern på planteform), vegetabilsk cellulose (kapsel)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Organisk Jern”