Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK
NANI Kurpakke Kvinde 45+
NANI Kurpakke Kvinde 45+
NANI Kurpakke Kvinde 45+
Billede af NANI Kvinde 45+
NANI Kurpakke Kvinde 45+
NANI Kurpakke Kvinde 45+
8 urtekapsler med, Rødkløver, Rosenrod, Salvie, Gotu Kola

NANI Kurpakke Kvinde 45+

  • Urterekstrakter af rødkløver, rosenrod, salvie, gotu kola og majstråde
  • For lindring af typiske gener forbundet med overgangsalder
  • For mere velvære og overskud
  • 100% naturligt tilskud af urteekstrakter
  • Til en måneds forbrug

488,00 kr.

Afhjælper hedeture, humørsvingninger og træthed.

Om produktet

KURPAKKE KVINDE 45+ FOR EN NATURLIG OVERGANGSALDER MED VELVÆRE OG OVERSKUD

Hos NANI er vi meget stolte af vores holistiske kurpakke KVINDE 45+ udviklet til at forebygge og lindre nogle af de mest almindelige gener, som mange kvinder oplever i forbindelse med overgangsalderen. På helt naturlig vis. Kurpakken indeholder en række nøje udvalgte og standardiserede urterekstrakter, der arbejder sammen om at give dig mere velvære og overskud i hverdagen. Både fysisk og mentalt.

Urterne er pakket i praktiske dagsdoser til en måneds forbrug, nemt og enkelt for at tage derhjemme eller på farten. Det eneste du skal tænke på, er at være dig selv og nyde livet.

DET FÅR DU I HVER DAGSDOSIS

Rødkløver afhjælper gener i forbindelse med overgangsalder, såsom hedeture, sved, rastløshed og irritabilitet.
Salvie understøtter remineralisering af knoglestrukturen som følge af ændringer efter overgangsalderen. Salvien støtter desuden immunsystemet og bidrager til normal mavefunktion, ligesom det bidrager til velvære ved øget svedproduktion ved overgangsalder.
Rosenrod er en adaptogen urt, der bl.a. bidrager til optimal mental og kognitiv aktivitet og hjælper organismen til at tilpasse sig følelsesmæssig stress i hverdagen. Rosenrod er desuden gavnlig ved søvnproblemer, hvorfor den er god til dig der er er generet heraf.
Gotu kola hjælper med at opretholde en god kognitiv ydeevne og bidrager til et normalt fungerende hjerte-karsystem.

GODT AT VIDE

Hver dagsdosis indeholder 8 kapsler med standadiserede urteekstrakter. Indtages i forbindelse med et måltid fordelt på to daglige portioner. Fordi at urtenes naturlige rigdom af indholdsstoffer er nænsomt opkoncentreret (standardiseret), sikres du derfor altid den samme og potente koncentration i hver dosis.

TIP: Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor lang tid overgangsalderen varer, samt hvor påvirket man bliver. Når du starter op på KVINDE 45+, anbefaler vi altid, at du tager den fulde dagsdosis. Oplever du god effekt af urterne, kan det være, at du efter en-to måneds forbrug kan halvere din dagsdosis og stadig opnå samme gode effekt. Prøv dig frem med hvilken dosis, der passer bedst til dig.

Supplér eksempelvis kurpakken med et dagligt indtag af vores whole food calcium og vores vegetabilske food state D3 vitamin for hver dag også at bidrage til din knoglesundhed.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7040 Varekategorier: , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Salvie (Salvia officinalis L.), rødkløver (Trifolium pratense L.), rosenrod (Rhodiola rosea L.), gotu kola (Centella asiatica L.), silicium dioxid (antiklumpningsmiddel), maltodextrin (bærestof), arabisk gummi (fortykningsmiddel) og pullulan (vegetabilsk kapsel)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NANI Kurpakke Kvinde 45+”