Log ind Registrer
Unikke kurprodukter, som er udviklet til en lang række livstilsudfordringer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Rosenrod

Bidager til:

 

  • Øget udholdenhed ved sportsudøvelse
  • Normal blodcirkulation og herigennem hjernens ydeevne og reaktionsevne
  • At støtte potensen
  • At stimulere nervesystemet
  • Har gavnlig effekt på hjerte/kar systemet ved at beskytte mod stress

228,00 kr.

Beskytter organismen ved stress samt bidrager til optimal mental aktivitet.

Om produktet

ROSENROD – ADAPTOGEN URT MOD HVERDAGENS STRESSPÅVIRKNINGER

Rosenroden, eller Rhodiola rosea, er en meget alsidig urt opkaldt efter sin florale duft af rosenblomster. Rosenroden er særlig yndet for dens adaptogene egenskaber i forhold til både øget fysisk og metal energi. Den er derfor særlig god til dig, der skal præstere dit ypperste fysisk, eller til dig, der har brug for mere overskud og at hovedet er skarpt i travle og stressede perioder.

At rosenroden tilhører den særlige gruppe af urter kaldet adaptogener, betyder at den har balancerende egenskaber. Herved kan den stimulere og hæmme kropslige funktioner, alt efter hvad kroppen har brug for. Rosenroden er bl.a. kendt for dens evne til at beskytte kroppen under hverdagens fysiske stresspåvirkninger og for at bidrage til en optimal mental aktivitet ved at stimulere nervesystem og blodcirkulation. Herved birdrager rosenroden både til hjernens yde- og reaktionsevne, med udholdenhed ved sportsudøvelse, ligesom den også anses som et afrodisium, da den understøtter potensen.

GODT AT VIDE
NANI Rosenrod er et tørret og standardiseret ekstrakt, hvormed rodens gavnlige indholdstoffer er nænsomt udtrukket og opkoncentreret til mindst 3% rosaviner og 1% salidrosid. Metoden sikrer dig derfor det samme potente indhold af plantestoffer i hver eneste kapsel. Vores kapsler indeholder 400 mg ekstrakt, svarende til ca. 1440 mg tørret rosenrod, hvormed roden er mere end 11 gange forstærket.

TIP: Kombiner evt. dit tilskud af rosenrod med Nani food state Multi B Kompleks, med alle de vigtigste B vitaminer, for bidrage til at mindske udmattelse og træthed i hverdagen.

60 kapsler   1 kapsler/dag   60 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5205 Varekategorier: , , , , , , , , Tags: , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Rosenrod”