Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Kurpakke Immunsystem

  • Solhat, russisk rod og hindeagtig astragel støtter immunsystemet
  • Solhat har lindrende effekt på hals, svælg og stemmebånd
  • Astragel støtter den fysiske og mentale modstandskraft
  • 7 udvalgte stammer af mælkesyrebakterier

478,00 kr.

Et stærkt immunforsvar med urter der styrker og regulerer. Mælkesyrebakterier til tarmfloraen.

Om produktet

KURPAKKEN IMMUNSYSTEM TIL DIN MODSTANDSKRAFT

Holistisk tilskud med urter og mælkesyrerbakterier, der sammen støtter dit immunsystem og din modstandskraft i udsatte perioder, hvor dit forsvar har brug for lidt ekstra. Kurpakken indeholder en stærk blanding af adaptogene urteekstrakter samt en bredspektret blanding af præ- og probiotika til tarmfloraen. Sammen har ingredienserne både støttende og forebyggende egenskaber.

Alt sammen pakket i praktiske dagsdoser til en måneds forbrug. Så er det nemt hver dag at støtte dit immunsystem – derhjemme og på farten.

DET FÅR DU I HVER DAGSDOSIS

Rød solhat, også kendt som Echinacea purpurea, er en yndet urt som bidrager til den korrekte funktion af kroppens immunsystem, ligesom den har akutte egenskaber, via en beroligende effekt på hals, svælg og stemmebånd. Solhatten har således både forebyggende og lindrende egenskaber hvis uheldet allerede er ude.
Russisk rod er en adaptogen urt, der støtter immunsystemet. Russisk rod bidrager til mere mental og fysisk energi i perioder med træthed og udmattelse.
Astragel bidrager til at genvinde fysisk og mentalt velvære og støtter den fysiske og mentale modstandskraft.
Præ+Probiotika af 7 stammer af mælkesyrebakterier i kombination med gode næringsstoffer til deres overlevelse og opformering i vores tarmflora. For der kan være god mening i også at støtte den gode fordøjelse, eftersom op mod 70% af vores immunforsvar sidder i tarmene. Det er nemlig ofte her, vores krop først møder og håndterer ubudne gæster i form af bakterier og vira.

GODT AT VIDE

Dagsdosis indeholder 3 kapsler med standardiserede urteekstrakter og 1 kapsel med minimum en halv milliard bredspektrerede mælkesyrebakterier. Tag urterkapslerne i forbindelse med et måltid, og gem din Præ+Probiotika til lige inden sengetid sammen med et glas vand. Herved får de gode bakterier ro og optimale forhold til opformering i tarmsystemet.

TIP: Suppler optimalt dit tilskud med vores NANI Multivitamin samt vores Alaska vildlaks omega 3 olie for et dagligt indtag af vigtige vitaminer, mineraler og essentielle omega 3 fedtsyrer.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7025 Varekategorier: , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Kurpakke Immunsystem”