Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Immunsystem

  • Udvalgte adaptogene urter: Solhat, russisk rod og hindeagtig astragel støtter immunsystemet
  • Solhat har lindrende effekt på hals, svælg og stemmebånd
  • Astragel støtter den fysiske og mentale modstandskraft
  • Bredspektrede mælkesyrebakterier: Præ+probiotika til tarmfloraen

478,00 DKK

Et stærkt immunforsvar med urter der styrker og regulerer. Mælkesyrebakterier til tarmfloraen.

Om produktet

KURPAKKEN IMMUNSYSTEM

I særligt efterår og vinterperioder oplever vi mange vejr- og temperatur skift, hvilket er den perfekte grobund for bakterier og smitte. Om vi så holder os indendørs, er det næsten umuligt at undgå. Hos NANI har vi derfor udviklet en målrettet og innovativ kurpakke kaldet Immunsystem til perioder, hvor dit immunsystem har brug for lidt ekstra. Kurpakken indeholder en stærk blanding af adaptogene urter og en bredspektret blanding af mælkesyrerbakterier. Alt sammen pakket i små praktiske dagsdoser til en måneds forbrug – nemt og enkelt for dig.

Adaptogene urter
I urteriget findes et væld af planter, som hører til enten krydderurterne, lægeurterne eller noget helt tredje – nemlig de adaptogene urter. Disse urter har den betydelige egenskab, at de både kan stimulere og hæmme kropslige funktioner og regulere kroppens naturlige processer – alt efter hvad denne har brug for. I vores kurpakke Immunsystem har vi sammensat en blanding af de tre urter russisk rod, solhat og hindeagtig astragel i en base af økologisk blæretang. Urterne hører til den adaptogene gruppe og bidrager til at støtte vores immunsystem. Solhat er desuden en velkendt urt mod snuer, da den har en lindrende effekt på hals, svælg og stemmebånd, mens astragel støtter den fysiske og mentale modstandskraft.

Mælkesyrebakterier
Mælkesyrerbakterier forekommer som en naturlig del af vores tarmflora, og en god balance af de forskellige bakteriestammer hører en sund krop og fordøjelse til. Vores kost- og livsvaner kan dog påvirke balancen, hvorfor et tilskud kan hjælpe dig med at genoprette den. Kurpakken Immunsystem indeholder en daglig dosis af vores Præ+Probiotika, der består af syv forskellige og nøje udvalgte stammer af mælkesyrebakterier. Hver kapsel indeholder mindst en halv milliard mælkesyrebakterier og er pakket i en specialudviklet, delayed release kapsel. Den sikrer at bakterierne først frigives i tarmsystemet, hvor de hører hjemme og gør gavn.
Har du lyst til at styrke din tarmflora yderlige gennem kosten, kan du også kaste sig ud i at fermentere og eksempelvis drikke hjemmebrygget kombucha, spise kimchi (asiatisk, syrnet kål) og andet fermenteret grønt. Hvis du foretrækker at købe sådanne produkter, så sørg for at de ikke er pasteuriserede, da det desværre dræber de gode mælkesyrebakterier.

NANI’s kurpakke Immunsystem indeholder alle de ovennævnte urter og mælkesyrebakterier, der tilsammen supplerer hinanden optimalt. Det hele pakket i små sachetter, der gør din dagsdosis nem at håndtere.

TIP: Suppler evt. dit tilskud med vores NANI Multivitamin for et dagligt og stabilt indtag af vitaminer og mineraler.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7025 Varekategorier: , , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Hindeagtig astragel (Astragalus membranaceus (Fisch.) Bunge), Solhat (Echinacea purpurea L. Moench), blæretang (Fucus vesiculosus L.), russisk rod (Eleutherococcus senticosus (Rupr. & Maxim)
Majsstivelse, maltodextrin, FOS, inulin, majsdextrin, vegetabilsk protein, mineraler (magnesium, kalium, mangan), Mælkesyrebakterier (B. Lactis W51/W52, E. Faecium W54, L. Acidophilus W22, L. Paracasei W20, L. Plantarum W21, L. Salivarius W24 og L. Lactis W19), enzym (amylase), vaniljepulver, vegetabilske kapsler (pullulan og HPMC)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Immunsystem”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *