Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK
NANI Kurpakke Vægt
NANI Kurpakke Vægt
NANI Kurpakke Vægt
NANI Kurpakke Vægt
NANI Kurpakke Vægt
praktisk pose indeholder en dags forbrug

NANI Kurpakke Vægt

  • Artiskok kan bidrage til at nedsætte niveauet af fedtstoffer i blodet og herved fremme vægttab
  • Grøn te støtter kroppens stofskifte og fedtforbrænding.
  • Rosenrod bidrager til den fysiske ydeevne og udholdenhed ved sportspræstationer
  • Blæretang indeholder jod, der bidrager til et normalt energistofskifte

358,00 DKK

Hjælp til at fremme vægttab med udvalgte urteekstrakter og økologisk blæretang.

Om produktet

KURPAKKEN VÆGT TIL EN AKTIV LIVSSTIL OG VÆGTTAB

Vores holistiske og naturlige kurpakke sammensat som en hjælpende hånd til dig, der er i gang med en livsstilsændring og et evt. vægttab. Urteekstrakter af artiskok, grøn te, rosenrod og blæretang arbejder sammen om at geare både dit hoved, din krop og dit energi-niveau til en sundere livsstil og dermed et sundt vægttab. Kurpakken er derfor udviklet specielt til dig, der der vil lægge din livsstil om, måske er begyndt at træne mere, og gerne vil komme godt fra start. For en sund livstil består selvfølgelig i at træffe de rigtige valg, men også at have overskuddet til at holde fast i det. Både fysisk og mentalt.

De fire urteekstrakter arbejder derfor holistisk sammen som en kærlig hjælper til din livsstilsændring. Det hele pakket i praktiske dagsposer. Enkelt og nemt for dig at tage derhjemme eller have med på farten.

DET FÅR DU I HVER DAGSDOSIS

Artiskok er normalt kendt som en delikat sommerspise, men den smukke og grønne staud har også gode egenskaber som urt. Artiskok kan bidrage til at nedsætte niveauet af fedtstoffer i blodet og herved fremme vægttab. Derudover bidrager den til en normal fordøjelse ved at støtte lever/galde funktionen. Et vigtigt fundament for enhver sund krop.
Grøn te er en traditionelt urt anvendt til at støtte vægttab under diæt. Grøn te støtter nemlig kroppens stofskifte og fedtforbrænding, hvilket bidrager til at holde vægten.
Rosenrod tilhører de adaptogene urter, der udemærker sig ved at kunne fremme og hæmme nogle af de samme funktioner, alt efter hvad kroppen har brug for. Rosenroden er kendt for at bidrage til den fysiske ydeevne og udholdenhed ved sportspræstationer, ligesom den bidrager til en optimal mental og kognitiv aktivitet. En fantastisk urt der kan støtte dig på vejen til at opnå dine træningsmål og dit vægttab.
Blæretang indeholder fibre, som bidrager med mæthedsfølelse og støtter tarmfunktionen, hvilket understøtter vægtkontrol og reducering af vægt. Derudover er vores håndhøstede blæretang rig på jod, der bidrager til en normal skjoldbruskkirtelfunktion og dermed et normalt energistofskifte. 

GODT AT VIDE

Hver dagsdosis indeholder 4 kapsler med standadiserede ekstrakter af de fire urter. Det betyder at urterne er nænsomt opkoncentreret, sådan at du hver eneste dag, får den samme mængde virksomme indholdsstoffer. Du skal bare nyde din nye sunde livsstil, og glæde dig over den energi og livsglæde en sund krop kan føre med sig.

Dagsdosis VÆGT bør indtages først på dagen i forbindelse med et måltid. Kurpakken bør for optimal effekt kombineres med vores Food State Multivitamin samt vores Alaska vildlaks omega 3 olie.

Har du brug for lidt inspiration og lidt mentalt gearing til din livsstilsændring? Så læs vores blogindlæg “Kom godt i gang med din nye livsstil, dit vægttab og dit nye jeg” lige her. 

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7055 Varekategorier: , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Grøn te (Camellia sinensis L. Kuntze), artiskok (Cynara scolymus L.), rosenrod (Rhodiola rosea L.), blæretang (Fucus vesiculosus L.) pullulan (vegetabilsk kapsel), siliciumdioxid (antiklumpningsmiddel), maltodextrin (bærestof)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NANI Kurpakke Vægt”