Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Mand 45+

  • Udvalgte urter af brændenælderod, rosenrod, tranebær, græskarkerner, lycopen og betasitosterol til overgangsalderen
  • Organisk zink på planteform
  • Bidrager til vedligeholdelse af en sund prostata
  • Afhjælper vandladningsforstyrrelser
  • Støtter potensen
  • Bidrager til fysisk, mental og kognitiv aktivitet

488,00 DKK

Bidrager til vedligeholdelse af en sund prostata. Afhjælper vandladningsforstyrrelser ved forstørret prostata samt støtter potensen.

Om produktet

KURPAKKE MAND 45+ TIL MÆNDS OVERGANGSALDER

Selvom det er noget, vi ikke så ofte taler om, oplever mænd også symptomer på, at de har nået overgangsalderen og træder ind i et nyt stadie af livet. Hos NANI er vi derfor meget stolte af vores Mand 45+ kurpakke, da vi ønsker at hjælpe dig med at forebygge og afhjælpe nogle af de gener, som mange mænd netop oplever i overgangsalderen. Vores kurpakke indeholder en række forskellige, standardiserede og virksomme urter, der sammen med vores organiske zink, ikke blot påvirker ét aspekt af mandens overgangsalder, men dem alle på én gang.

Andropausen
Andropausen, som mandens overgangsalder kaldes, indtræder ikke med et klart tegn som hos kvinder (ophør af menstruationen), men kan faktisk ske mere gradvist og stække sig over flere årtier. Fælles for både mænd og kvinder er dog, at der sker et fald i hormonniveauet, som for mænd betyder, at de ikke producerer nær så meget testosteron, som de tidligere har gjort. Typiske reaktioner for mænd kan opleves som en ændring i deres holdninger, humør og stemningsleje, mens mange også oplever fysiske gener som et nedsat energiniveau, en mindre seksual lyst og svækkelse af deres fysiske formåen. Du kan selv begrænse dine gener i overgangsalderen ved at spise sundt, dyrke regelmæssig motion og ved at nedsætte dit forbrug af nydelsesmidler som tobak og alkohol. Men med NANI’s kurpakke Mand 45+ kan du aktivt hjælpe din krop med at vedligeholde sin mandighed og sit energiniveau.

Organisk zink og virksomme urter til dit velvære
Vores organiske zink er groet på kål, da det består udelukkende af tørrede og pulveriserede blade fra planten Brassica Juncea fra kålfamilien. Vores zink er altså på naturlig fødevareform og genkendes af kroppen som mad. Et tilskud af zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet, ligesom det også bidrager til at vedligeholde et normalt hår, knogler, negle og hud.

Foruden zink har vi sammensat fire standardiserede urteekstrakter af brændenælderod, rosenrod, tranebær og græskarkerner. Rosenrod tilhører gruppen af adaptogene urter, som udemærker sig ved at balancere forskellige kropslige funktioner, alt efter hvad kroppen har brug for. Ekstrakt af rosenroden er bl.a. kendt for at understøtte potensen, ligesom den bidrager med udholdenhed ved sportspræstationer, sam bidrager til din mentale og kognitive aktivitet.
Græskarkerner bidrager til at opretholde en sund prostatafunktion, at vedligeholde en god blærefunktion og urin flow. Indholdet af tranebær er målrettet sunde urinveje hos mænd, mens brændenælde bidrager til at understøtte immunforsvaret.

Nyd livet
Fordi at urternes naturlige rigdom af indholdsstoffer er nænsomt opkoncentreret og standardiseret, sikres du derfor altid den samme kendte og virksomme koncentration i NANI’s tilskud. I Mænd 45+ er alle urter og vores zink indkapslet i vegetabilske kapsler og pakket i praktiske sacheter af 30 dagsdoser til dig. Så bliver det ikke mere enkelt at huske dit daglige kosttilskud. Det eneste du skal tænke på, er at være dig selv og nyde livet.

TIP: Supplér optimalt kurpakken med et dagligt indtag af NANI’s food state multivitamin og – mineral samt vores Alaska vildlaks omega 3 olie.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7050 Varekategorier: , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Tranebær (Vaccinium macrocarpon), rosenrod (Rhodiola rosea L.), græskarkerner (Cucurbito pito), brændenælderod (Urtica dioica L.), betasitosterol, lycopen, zink, siliciumdioxid (antiklumpningsmiddel), vegetabilsk cellulose og pullulan (vegetabilsk kapsel)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mand 45+”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *