Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Kurpakke Mand 45+

  • Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet
  • Græskarkerner bidrager til at opretholde en sund prostatafunktion samt vedligeholdelsen af en god blærefunktion og urin flow
  • Rosenrod bidrager til at understøtte potensen, med udholdenhed ved sportspræstationer samt til optimal mental og kognitiv aktivitet

488,00 kr.

Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet. Rosenrod bidrager til udholdenhed ved sport og til optimal mental aktivitet.

Om produktet

KURPAKKE MAND 45+ FOR ENERGI OG VELVÆRE I OVERGANGSALDEREN

Vores holistiske kosttilskud med udvalgte urteekstrakter og organisk zink målrettet manden i overgang, der vil vedligeholde sin mandighed og støtte sit energiniveau i hverdagen. Vores organiske zink, optaget i kålplanter, bidrager bl.a. til at vedligeholde testosteronniveauet i blodet, som har stor betydning for mandens velvære, styrke og stemningsleje i overgangsalderen.

MAND 45+ er pakket i praktiske dagsdoser til 30 dages forbrug. Så bliver det ikke nemmere hver dag at huske det daglige kosttilskud og bidrage til ens eget overskud i hverdagen.

DET FÅR DU I HVER DAGSDOSIS

Organisk zink optaget i kålplanten Brassica Juncea. Denne er herefter tørret og pulveriseret – og intet andet. Du får derfor et rent og naturligt zinktilskud med samme form som helt almindelig mad. Og zink er et særligt vigtigt mineral for manden i overgang. Zink bidrager nemlig til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet, hvilket har stor betydning for mandens velvære, styrke og stemningsleje i overgangsalderen. Derudover bidrager zink til at vedligeholde et normalt hår, knogler, negle og hud.
Græskarkerner bidrager til at opretholde en sund prostatafunktion samt vedligeholdelse af en god blærefunktion og urin flow.
Rosenrod er en adaptogen urt, der bidrager til at understøtte potensen, den bidrager med udholdenhed ved sportspræstationer samt til optimal en mental og kognitiv aktivitet – også i stressende perioder og en tid i overgang.
Brændenælde understøtter immunsystemet ligesom det støtter blodcirkulationen.
Tyttebær, lycopen og betasotisterol målrettet blærefunktionen.

GODT AT VIDE

Dagsdosis består af fire kapsler med standardiserede urteekstrakter samt 10 mg organisk zink optaget i kål. Indtages i forbindelse med et måltid fordelt på to daglige portioner.

Fordi at urternes naturlige rigdom af indholdsstoffer er nænsomt opkoncentreret og standardiseret, sikres du derfor altid den samme kendte og virksomme koncentration i Nani’s tilskud.

TIP: Supplér optimalt kurpakken med vores Food state Multivitamin samt vores Alaska vildlaks omega 3 olie for et dagligt indtag af vigtige vitaminer, mineraler og essentielle omega 3 fedtsyrer.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7050 Varekategorier: , , , , , Tags: , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Kurpakke Mand 45+”