Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Alaska Vildlaks Omega 3 – 90 kapsler

  • Laksens omega 3 fedtsyrer i naturlig koncentration
  • Uovertruffen ren og frisk fiskeolie: Totoxtal 1-2
  • Fra bæredygtig fangst
  • Indtag bidrager til normal hjerne- og hjertefunktion, samt til at vedligeholde et normalt syn.

248,00 DKK

Ren lakseolie udvundet udelukkende fra bæredygtigt fangede Alaska vildlaks.

Om produktet

FISKEOLIE: ALASKA VILDLAKS OMEGA 3

Hos NANI er vi utrolig stolte af vores omega 3 fiskeolie, der er skånsomt udvundet udelukkende af bæredygtigt fangede vildlaks fra Alaskas klare vande. Olien koldpresses og indkapsles direkte fra den friskfangede fisk, hvorfor olien ikke er opkoncentreret eller opvarmet. På denne måde bevares oliens naturlige triglyceridform, samt den oprindelige fedtsyrebalance. Præcis som fra naturen. Fiskeolien udmærker sig desuden ved at være naturligt rig på antioxidanten astaxanthin, som giver NANI’s vildlakseolie sin smukke og karakteristiske orange farve.

Hos NANI går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hvorfor krav om bæredygtighed, renhed og friskhed er helt essentielle for os. Vores fiskeolie stammer fra altid friskfangede vildlaks, hvor der selvfølgelig er taget hensyn til bestanden, ligesom vores olie er fra MSC certificeret fangst.
Den vildlaks vi anvender til vores olie, er en art, der efter gydning dør helt naturligt. Vildlaksen indfanges netop i tiden efter gydning og inden dens naturlige død, sådan at bestanden ikke påvirkes negativt. Vores olie presses derudover kun af de dele af fisken, der ikke bruges som spisefisk, hvorfor produktionen bidrager til at mindske ressourcespild.

Lakseolien koldpresses straks efter fangst, hvilket sikrer oliens friskhed, samt at de gode indholdsstoffer bevares optimalt. Vores vildlaksolie er så ren og frisk, at vi hos NANI er meget stolte af dens imponerende lave totoxtal på kun 1-3.

Vildlaksoliens indhold af de essentielle fedtsyrer EPA og DHA bidrager til en normal hjerne- og hjertefunktion, samt til at vedligeholde et normalt syn.

Er du gravid kan et omega 3 tilskud særligt anbefales, da moderens indtag af DHA bidrager til en normal udvikling af hjernen og øjnene hos fostret. Dit anbefalede indtag sikres ved, at du dagligt indtager dobbelt dosis af NANI Alaska Vildlaks Omega 3, svarende til 6 kapsler.

TIP: Kombiner gerne dit daglige tilskud af vores vildlakse-olie med NANI’s fødevarebaserede Multivitamin for et stabilt indtag af vitaminer og mineraler.

90 kapsler   3 kapsler/dag    30 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5500 Varekategorier: , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Olie fra Alaska Sockey laks (Oncorhynchus nerka).
Kapsel: (fiskegelatine, vand, glycerin), astaxanthin,
Konservering (vitamin E/naturlige blandede tocopheroler)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alaska Vildlaks Omega 3 – 90 kapsler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *