Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK
NANI Vitamin D3 Vegetabilsk
NANI Vitamin D3 Vegetabilsk
NANI Vitamin D3 Vegetabilsk
NANI Vitamin D3 Vegetabilsk
Billede af NANI D3
NANI Vitamin D3 Vegetabilsk

NANI Vitamin D3 Vegetabilsk

Bidrager til:

 

  • Optagelse af calcium
  • Normal muskelfunktion
  • Celledelingsprocessen
  • Immunsystemets normale funktion

138,00 kr.

Bidrager til immunforsvarets normale funktion samt vedligeholdelse af tænder og knogler.

Om produktet

VEGETABILSK D3 VITAMIN UDVUNDET AF MOSPLANTER

NANI’s aktive D3 Vitamin er skånsomt udvundet af en næringsrig mosart, hvorfor den er 100% vegetabilsk. Vores D vitamin forekommer derfor i et naturligt kompleks og er på samme højeffektive form, som det dannes i huden under solpåvirkning om sommeren. Klar til brug i kroppen.

GODT AT VIDE
NANI Vitamin D3 indeholder hele 62,5 mcg per tablet og er derfor oplagt til dig, der foretrækker et potent tilskud i dagligdagen. Ønsker du derimod et lavere dagligt tilskud, kan du blot nøjes med at tage en tablet hver anden eller tredje dag. Vores tablet er desuden udformet som en tyggetablet, hvorfor den nemt kan tygges af ældre samt dig, der ikke bryder dig om at sluge dit tilskud.

Fødevarestyrelsen anbefaler, at alle danskere tager et dagligt tilskud af D vitamin i vinterhalvåret (oktober til april), mens gravide og ældre bør tage et tilskud året rundt. Simpelthen fordi det er svært, at få nok alene gennem kosten, ligesom vi på den nordlige halvkugle ikke udsættes for nok sollys på denne tid af året. D vitamin anbefales derfor som et tilskud til at støtte immunsystemet.

D3 vitamin bidrager bl.a. til immunforsvarets normale funktion og til vedligeholdelsen af tænder og knogler ved at understøtte optaget af calcium. Det bidrager desuden til en normal celledeling samt til en normal muskelfunktion.

TIP: Ønsker du at understøtte dine knogler mest muligt i hverdagen? Så kan du med fordel kombinere vores D3 vitamin med vores vegetabilske og whole food Organiske Calcium. Sammen hjælper de hinandens optag og er et stærkt og grønt makkerpar, særligt oplagt til dig, der ikke spiser animalske fødevarer, samt hvis du er kvinde i menopausen.

90 tabletter   1 tablet/dag   90 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5409 Varekategorier: , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Sorbitol (sødestof), mikrokrystallinsk cellulose (bindemiddel), vegetabilsk vitamin D3 kompleks.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NANI Vitamin D3 Vegetabilsk”