Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Kurpakke Aller-fri

 • Solhat har lindrende effekt på øm hals og svælg og bidrager til en normalt fungerende immunsystem
 • Citronmelisse har beroligende effekt på hals og stemmebånd
 • Ingefær bidrager til at opretholde en optimal immunbalance i luftvejene og bidrager til naturlig vejrtrækning
 • Naturlig vitamin C fra Acerola kirsebær bidrager til et normalt fungerende immunsystem
 • Mælkesyrebakterier til tarmfloraen

598,00 kr.

Bidrager til normalt fungerende immunforsvar og vedligeholder samt lindrer luftvejene.

Om produktet

KURPAKKEN ALLER-FRI – FOR ET BALANCERET IMMUNSYSTEM

Vores holistiske tilskud ALLER-FRI sammensat til målrettet at forebygge og afbalancere et overaktivt immunforsvar i perioder, hvor næsen løber, øjnene klør og halsen kradser. Med nøje udvalgte urteekstrakter af rød solhat, ingefær og citronmelisse, naturligt C vitamin fra acerola kirsebær samt mælkesyrebakterier til tarmfloraen. Sammen forebygger og lindrer ingredienserne nogle af de mest typiske gener og reaktioner. På helt naturlig vis.

Alt sammen pakket i praktisk dagsdoser til en måneds forbrug. Nemt og enkelt for dig at tage derhjemme eller have med på farten.

DET FÅR DU I HVER DAGSDOSIS

Rød solhat har både forebyggende og akutte egenskaber, da den støtter et normalt fungerende immunsystem samt lindrer i tilfælde af irritation i hals og svælg.
Ingefær er ligeledes kendt for dens immunstøttende egenskaber, og det gælder også dens evne til at bidrage til normalt fungerende luftveje og en naturlig vejrtrækning, idet den bidrager til at opretholde en optimal immunbalance i luftvejene.
Citronmelisse er kendt for dens beroligende egenskaber, som også gør sig gældende på hals, svælg og stemmebånd, hvor den har beroligende effekt. Citronmelissen bidrager desuden til en  optimal afslapning og herigennem en god søvn.
Acerola C vitamin af udelukkende af nænsomt håndterede acerola kirsebær, der er naturligt rig på den vigtige antioxidant, bioflavonoider og meget mere. Vitamin C bidrager til immunsystemets normale funktion.
Vores Præ+Probiotika af bredspektredede mælkesyrebakterier i kombination med gode næringsstoffer til deres overlevelse og opformering i tarmfloraen. Op mod 70% af vores immunforsvar befinder sig nemlig her.

GODT AT VIDE

Dagsdosis indeholder 4 kapsler med standardiserede urteekstrakter, 2 kapsler whole food C-vitamin af acerola kirsebær samt 1 kapsel Præ+Probiotika med mælkesyrebakterier.

Fordel optimalt din dagsdosis på to portioner i forbindelse med måltider og gem Præ+Probiotika til sengetid. Tilskuddet er desuden oplagt at tage forebyggende en måned før du typisk oplever gener.

TIP: For optimal effekt og et stabilt og dagligt indtag af vitaminer, mineraler og essentielle omega 3 fedtstoffer, kan du supplere kurpakken med vores Food state Multivitamin samt vores Alaska vildlaks omega 3 olie.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7000 Varekategorier: , , , ,

Anmeldelser

 1. Tove – 66 år

  ET FANTASTISK PRODUKT
  Tak fordi jeg fik lov til at teste et fantastisk produkt.
  Jeg var meget spændt på forløbet, da jeg har irritation omkring hals/luftveje/munden og løbenæse.
  Jeg synes at det er forholdsvis okay at indtage produktet, dog havde jeg lige lidt i starten hvor jeg syntes de irriterede lidt i hals og spiserør. Men det forsvandt efter en uges tid.
  Det positive er at jeg faktisk næsten har kunnet undvære hvad jeg normalt plejer at tage. Der har dog været nogle enkelte dage hvor jeg blev nødsaget til at tage det. Men det har max været en uge.
  Det var lidt et sats at droppe det helt, men jeg tænkte at nu giver vi testen en chance 😁
  Jeg har anbefalet den til et par stykker allerede, da jeg synes at andre også skal kende til den naturlige mulighed.
  Da jeg ikke producerer spyt, kan de være lidt svære at synke. Men jeg har købt pakke nr. 2.

Tilføj en anmeldelse af varen