Log ind Registrer
Unikke kurprodukter, som er udviklet til en lang række livstilsudfordringer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Kurpakke Knogler

  • Organisk calcium i rødalge. Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler
  • Vitamin D3 bidrager til normal optagelse og udnyttelse af calcium
  • Brændenælde understøtter den venøse cirkulation og støtter immunsystemet
  • Olivenblade til knoglesundheden

398,00 kr.

Stærke knogler med organisk plantebaseret calcium i kombination med vitamin D3 på organisk planteform (boghvedespirer) og udvalgte urter.

Om produktet

KURPAKKEN KNOGLER – HOLISTISK KNOGLEPLEJE MED ORGANISK CALCIUM,  D3 VITAMIN OG URTER

Vi skal passe på vores knogler hele livet igennem. Det er vores krops stillads, og det skal gerne være stærkt og robust så længe som muligt. Nani’s kurpakke Knogler er ideel til dig, der måske ikke spiser så mange mælkeprodukter i det daglige, eller hvis du har nået overgangsalderen, hvor behovet for at passe på vores knoglevæv øges markant. I kurpakken har vi sammensat et holistisk tilskud til dig af vores organiske algecalcium, vores D3 vitamin på organisk planteform (boghvedespirer) samt udvalgte urter. Sammen understøtter de dine knogler på naturlig og holistisk vis, så du nemt og bekvemt kan tage dig kærligt af dine knogler hver eneste dag.

Alt sammen pakket i praktiske dagsdoser til en måneds forbrug. Nemt for dig at tage derhjemme eller have med på farten.

DET FÅR DU I HVER DAGSDOSIS

Organiske mineraler
Vores organiske og wholefood algecalcium, der består udelukkende af en særlig rødalgeart fra Island, kaldet Lithothamnium calcareum. Algen er særlig dygtig til at optage mineraler fra sine omgivelser og binde dem ind i sit plantematrix. Alle bundet i organisk form, præcis ligesom i vores mad. Algen er særligt rig på calcium, men indeholder også magnesium, jod, naturlige plantenæringsstoffer og alle 72 spormineraler. Dertil kommer at forholdet mellem calcium og magnesium er tilsvarende det i vores knoglemasse, hvorfor algen er særdeles velegnet til den daglige knoglepleje. Med hver dagsdosis får du 400 mg calcium, som er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder.

Bryder du dig ikke om at sluge kapsler, kan det pulveriserede og smagneutrale algepulver hældes ud af kapslen og nemt udrøres i væske.

Plantebaseret Vitamin D3 fra mosplanter
For bedst mulig optag og udnyttelse af dit mineraltilskud, indeholder kurpakken også vores D3 på planteform, som  er fra D-vitaminrige boghvedespirer, hvorfor den er 100% vegetabilsk og vegansk. Vores vitamin D3 på planteform forekommer derfor i et naturligt kompleks og på samme højeffektive form, som det dannes i huden under solpåvirkning om sommeren (cholecalciferol). D3 vitamin bidrager bl.a. til optag af calcium samt til immunsystemets normale funktion. Hver kapsel indeholder 40 mcg D3 vitamin.

Urter for knoglesundheden
Kurpakken indeholder urteekstrakt af brændenælde, der understøtter bevægeapparatet, den venøse cirkulation og immunsystemet. Derudover indeholder det et specialudviklet ekstrakt af olivenblade (Bonolive ®), fremstillet specifikt for knoglesundhed. At begge ekstrakter er standardiserede, betyder at deres aktive stoffer er blevet opkoncentreret nænsomt. Det sikrer dig, at du altid får samme potent dosis – hver eneste dag.

GODT AT VIDE

Hver dagsdosis indeholder 2 kapsler med organiske mineraler, 1 kapsel med D3 vitamin på organisk planteform samt 1 kapsel med standardiserede urteekstrakter. Alt sammen målrettet din knoglesundhed.

Dagsdosis KNOGLER bør indtages i forbindelse med et måltid. Bør for optimal effekt kombineres med vores Food State Multivitamin samt vores Alaska vildlaks omega 3 olie.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7030 Varekategorier: , , Tags: ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Kurpakke Knogler”