Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Knogler

  • Organisk calcium og magnesium: Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder, mens magnesium bidrager hertil
  • Vitamin D3 bidrager til normal optagelse og udnyttelse af calcium
  • Brændenælde understøtter den venøse cirkulation og støtter immunsystemet
  • Olivenblade til knoglesundheden

398,00 DKK

Stærke knogler med organisk plantebaseret calcium og magnesium i kombination med vegetabilsk vitamin D3 og udvalgte urter.

Om produktet

KURPAKKEN KNOGLER

Vi skal passe på vores knogler hele livet igennem – det er vores krops stillads, og det skal gerne være stærkt og robust så længe som muligt. NANI’s kurpakke Knogler er særlig ideel til dig, der måske ikke spiser så mange mælkeprodukter i det daglige, eller hvis du har nået overgangsalderen, hvor der naturligt sker et større tab af knoglevæv. I NANI’s kurpakke har vi sammensat et tilskud af vores organiske calcium, vegetabilske D3 vitamin og udvalgte urter, så du hver dag kan sikre dine knogler det, de skal bruge, for at holde sig stærke i mange år.

Organisk calcium og magnesium
NANI’s organiske calcium består af en særlig rødalgeart fra Island, der kaldes Lithothamnium calcareum – og intet andet. Algen er kendt for naturligt at optage mineraler og binde dem ind i sin plantematrix. Algen er særligt rig på calcium, men indeholder også magnesium og jod, naturlige plantenæringsstoffer og en lang række andre spormineraler. NANI’s kapsler indeholder blot den nænsomt tørrede og pulveriserede rødalge, og resultatet er højoptagelig og organisk calcium, som kroppen genkender som mad. Et dagligt indtag af calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder, mens magnesium bidrager til vedligeholdelsen heraf.

Plantebaseret Vitamin D3
For at du får mest muligt ud af dit calciumindtag, indeholder vores kurpakke også NANI’s vegetabilske food state D3 vitamin. Denne bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af calcium i kroppen, ligesom det bridrager til den generelle vedligeholdelse af vores knogler og tænder. NANI’s 100% vegetabilske D3 er udvundet af en næringsrig mosart og er på den samme højeffektive form, som den vi selv danner i huden i sollys. Vores D3 vitamin er altså direkte klar til brug i kroppen.

Urter til dine knogler
Kurpakken indeholder også urteekstrakt af bl.a. brændenælde, som understøtter bevægeapparatet, den venøse cirkulation og immunsystemet. Vi har også tilsat en specialudviklet ekstrakt af olivenblade (Bonolive ®), fremstillet specifikt for knoglesundhed. At begge ekstrakter er standardiserede, betyder at deres aktive stoffer er blevet opkoncentreret nænsomt. Det sikrer dig, at du altid får den samme virksomme dose – hver eneste gang. Du skal blot indtag din daglige dosis af NANI Knogler i forbindelse med et måltid.

Kurpakken bør for optimal effekt suppleres med NANI’s food state multivitamin og – mineral samt vores Alaska vildlaks omega 3 olie.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7030 Varekategorier: , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Olivenblad/Bonolive® is a BioActor trademark (Olea europaea L.), brændenælde (Urtica dioica L.) tang (Lithothamnium calcareum), calcium, magnesium, D3, , tablethjælpestoffer (dicalcium fosfat, mikrokrystallinsk cellulose, stearinsyre og siliciumdioxid), vegetabilske kapsler (cellulose og pullulan)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Knogler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *