Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Gravidpakke stor

 

  • Food State Multivitamin, 60 kapsler
  • Alaska Vildlaks Omega 3 fiskeolie, 180 kapsler
  • Organisk Jern, 120 kapsler
  • Organisk Calcium, 90 kapsler

1.100,00 DKK

Om produktet

GRAVID-PAKKE STOR – EN TRYG GRAVIDITET FOR MOR OG BARN

I NANI har vi skræddersyet en graviditetspakke til de, som venter sig barn eller ønsker at blive gravid. Her har vi samlet en række af vores bedste produkter i en kombination til gravide, sådan at du kan supplere din kost optimalt. På den måde kan I have tryghed, mens i venter, og vide at både mor og barn har det godt. Pakken indeholder følgende produkter:

FOOD STATE MULTIVITAMIN – 60 kapsler
Vores bredspektrede og vegetabilske Multivitamin med et væld af vitaminer og mineraler optaget i frugter og grøntsager som bl.a. kål, gulerødder, acaibær, spirulina og artiskok. Og det kan du også se, hvis du kigger nærmere på den. Frugter og grøntsager i en kapsel – intet andet. Fri for kunstige fyld- og tilsætningsstoffer, så du kan være helt tryg som gravid. Du får derfor et mildt og vegetabilsk multitilskud med vitaminer og mineraler på organisk form – præcis ligesom i vores mad. En form vi i NANI tror på, at vores krop foretrækker og bedst forstår at udnytte.

1 kapsel dagligt.

ALASKA VILDLAKS OMEGA 3 – 180 kapsler
Vores fantastiske vildlaksolie, koldpresset udelukkende af bæredygtigt fangede sockeye laks fra Alaskas klare vande. Med de essentielle EPA og DHA omega 3 fedtsyrer i naturlig balance og form. Som frisk fra fisk.
Vores olie er selvfølgelig nænsomt renset for eventuelle tungmetaller og dioxiner, hvorfor du kan være ganske rolig ved at indtage olien, også selvom du er gravid eller ønsker at blive det.

DHA bidrager til normal udvikling af hjerne og øjne hos fostre og ammende spædbørn.

3-6 kapsler dagligt.

ORGANISK JERN PÅ PLANTEFORM – 120 kapsler
Vores milde og rene jerntilskud, hvor kålplanten Brassica Juncea, har optaget mineralet gennem sine rødder. Denne har vi herefter tørret, pulveriseret og kommet i en kapsel til dig. Helt fri for kunstige fyld- og tilsætningsstoffer. Du får derfor et mildt, organisk og ikke-forstoppende jerntilskud, oplagt til dig, der er gravid.

Jern er vigtigt før, under og efter graviditeten, da mineralet blandt andet bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, ligesom det mindsker træthed og udmattelse.

2-4 kapsler dagligt.

VEGETABILSK WHOLE FOOD CALCIUM I ALGER – 90 kapsler
Vores calcium består udelukkende af en unik rødalgeart fra Island, som udmærker sig ved at være rig på organisk bundet calcium og magnesium. Denne er tørret, pulveriseret og kommet i kapsel til dig. Calcium er nødvendigt for vedligholdelse af knogler og tænder, og selvfølgelig også for dannelsen heraf hos dit barn. Her udmærker rødalgen sig endvidere ved at indeholde mineralerne i samme forhold, som de forekommer i vores knoglemasse.

2 kapsler dagligt.

GODT AT VIDE

Dagsdosis indtages i forbindelse med måltider. Undgå at tage calcium og jern på samme tid, men tag f.eks. det ene tilskud til morgen og det andet til aften. Kombiner gerne dit tilskud af jern med et glas appelsinjuice eller vores Acerola C Vitamin af kirsebær, for at støtte optaget af jern.

Suppler med fordel også med vores Food state Multi B Kompleks for hver dag at få et tilskud af folsyre på planteform.

Til to måneders forbrug – Ved køb af den samlede pakke sparer du 150 dkk – Normalpris 1250 dkk

Varekategorier: ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gravidpakke stor”