Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Gravidpakke stor

Pakken indeholder NANI’s

 

  • Alaska Vildlaks Omega 3 fiskeolie, 180 kapsler
  • Food State Multivitamin, 60 kapsler
  • Organiske Calcium, 90 kapsler
  • Organiske Jern, 120 kapsler

1.100,00 DKK

Om produktet

GRAVIDPAKKE STOR

En sund graviditet starter med en sund kost, men da kroppen er ekstra udfordret med at optage nok næring fra kosten, har vi hos NANI skræddersyet en graviditetspakke til de, som venter sig barn eller ønsker at blive gravide. Vi har samlet vores vidunderlige soloprodukter i en perfekt kombination til gravide, sådan at du kan supplere den varierede kost optimalt. På den måde kan I have tryghed, mens i venter, og vide at både mor og barn har det godt. Pakken indeholder:

NANIs Food State Multi Vitamin indeholder alle de for os vigtige vitaminer og mineraler. Specielt under graviditeten og amningen, hvor behovet for næringsstoffer er højere. Vores Multi Vitamin er bredspektret, højoptagelig og mild for kroppen, da den er udviklet i en base af økologiske frugter og grøntsager. Den indeholder blandt andet folsyre, som bidrager til vævsvæksten hos den gravide kvinde.

Vores Alaska Vildlaks Omega 3 er bæredygtigt fremstillet af sockeye vildlaks og er måske markedets mest friske fiskeolie, da den kan prale med et totoxtal på kun 1,9-2,6 afhængigt af høst. Under graviditeten frarådes det, at indtage fisk med for høje dioxin værdier, men I kan dog trygt tage NANIs vildlaksolie, grundet dennes ekstraordinære renhed og friskhed. Omega-3 har betydning for udviklingen af hjernen og synet, den langkædede fedtsyre DHA bidrager til normal udvikling af hjerne og øjne hos fostre og ammende spædbørn.

NANI Food State Jern er et mildt og højoptageligt tilskud lavet på den økologiske sennepsplante Brassica Juncea. Denne naturlige kilde til jern er mild for maven og ikke-forstoppende, så du trygt kan tage den helt rigtige dosis under graviditeten. Vi anbefaler to kapsler på 10 mcg dagligt, da Food State jern har en unik optagelighed, som kan sammenlignes med en stor portion grønkål til måltidet. Vores kosttilskud indeholder ingen unødige fyldstoffer, men er blot i en vegetabilsk kapsel lavet på økologiske fibre. Jern er vigtigt før, under og efter graviditeten, da mineralet bidrager blandt andet til en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, samt mindsker træthed.

NANI’s Whole Foods Calcium anbefaler vi for at sikre sunde knogler for den gravide samt barnet. Vores calcium består udelukkende af en unik rødalgeart, som udemærker sig ved at være rig på naturlig og letoptageligt kalk og magnesium, foruden andre organisk bundne mineraler og 72 forskellige spormineraler. Vores calcium indeholder en naturlig balance af kalk i forhold til magnesium, og vi anbefaler en til to kapsler per dagsdosis under graviditeten.

Ved køb af den samlede pakke er prisen 1100 dkk (normalpris 1250 dkk).

Den store gravidpakke rækker til to månders forbrug

Varekategorier: ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gravidpakke stor”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *