Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

”Vi brænder for at åbne danskernes øjne for naturlige tilskud på plante- og fødevareform. Vi tror på, at det er den form, vores krop er skabt til at modtage sine næringsstoffer på, og derfor ligner vores tilskud mest af alt den mad, vi spiser til daglig. Vores vitaminer, mineraler og urter er vegetabilske, rene og uden unødvendig kemi. På den måde vil vi være med til at forbedre folkesundheden”

Historien bag

For Kim Charles, der er stifter og indehaver af NANI, startede interessen for sundhed og ernæring allerede i en ung alder, som meget aktiv sportsudøver. Dengang gik det op for ham, hvor vigtig ordentlig mad og næring var for hans krop i forhold til at holde sig stærk og til at styrke kroppens egen modstandskraft. Da Kim i sin tid mødte sin kone, Kirsten, åbnedes der sig dog en ny tilgang for dem til både sundhed og sygdom. Kirsten havde netop fået konstateret en kronisk og autoimmun sygdom.

”Her fandt vi ud af, at konventionel medicin på den ene side kan være uundværlig, men også til tider kan have bivirkninger, ligesom det kan være uigennemskueligt at regne ud, hvad det egentlig indeholder. Vi begyndte derfor at interessere os for mere naturlige behandlingsformer og fandt ud af, at der også er masser af fantastisk viden gemt her.”

Kim Charles

Ved at ændre deres kost og tilføre kroppen de rette vitaminer og mineraler, oplevede de, hvordan en åben tilgang til naturlige lægemidler, hjalp dem til et punkt, hvor Kirsten fik en hverdag uden gener fra sin sygdom. I takt med deres egne positive erfaringer, opdagede de dog også hvordan de to verdener, bag den konventionelle og mere naturlige medicin, ofte udviser modvilje mod hinanden.

”Det konventionelle sundhedsvæsen er i dag både dygtigt og passioneret, ligesom man også er det inden for læren om naturens urter. Men de to verdener har alt for længe peget fingre ad hinanden, og jeg synes, at det er frygtelig ærgerligt, at de to ikke i stedet arbejder sammen. Hos NANI tror vi på, at gensidig nysgerrighed og åbenhed er vejen frem.”

Kim Charles

Skabt af naturen, verificeret af videnskaben

Kim startede kort tid efter på uddannelsen i phytoterapi, som er læren om brug af urter til behandling. Her mødte han Hanne Buchholtz, der i dag er NANI’s produktchef, og som foruden phytoterapeutuddannelsen har en 19-årig lang karriere inden for biokemien som human- og veterinær forskningslaborant.

”Jeg er så at sige opdraget med den videnskabelige metode og har arbejdet mange år inden for forskningsverdenen. Men for mig gav det mening at være med til at skabe en ny generation af kosttilskud, der er i tråd med vores tidsånd og er mere naturlig. Meget at nutidens medicin finder jo sin oprindelse i naturen, hvor plantestoffer er blevet isoleret og i stedet fremstillet kunstigt som medicin. Men hvorfor ikke blot at gå tilbage til planterne, hvor det er muligt?”

– Hanne Buchholtz, NANI’s produktchef

I phytoterapien fandt Hanne netop en videnskab, der lignede den, hun kendte fra forskningsverdenen. Her lærte man ud fra dokumentation, hvilke doser af aktive plantestoffer, der er nødvendig for behandling med de urter og planter, der har været kendt i århundrede. En viden hun kunne kombinere med sin baggrund og viden om kroppens behov for næring, vitaminer og mineraler.

Med fødderne solidt plantet i både den videnskabelige og urtefaglige verden, blev grundlaget for NANI således skabt. Herefter fulgte tre års intensiv udvikling af det, som Kim og Hanne insisterede på skulle være en ny generation af naturlige, milde og innovative kosttilskud med. Produkter der både kunne bruges som supplement til den daglige kost eller til at afhjælpe kropslige gener og reaktioner.

Næringsstoffer som naturen har skabt dem

Tre år senere blev NANI i 2016 lanceret som nogle af de første plante- og fødevarebaserede kosttilskud i Danmark. Med NANI’s tilskud på hhv. whole food og food state form er fællesnævneren, at produkterne netop er naturligt fremstillet. De findes enten naturligt i planter, eller de opkoncentreres, via særlige metoder, i grøntsager, mælkesyrebakterier og gærceller.

Vitaminerne og mineralerne er på den måde altid i selskab med andre næringsstoffer som proteiner, kuldhydrater og fedstoffer, og de genkendes derfor af kroppen som mad – bare i en ekstra næringsrig form. På den måde er NANI’s tilskud milde, højoptagelige og naturlige supplementer til den daglige kost.

Kombineret med Kim og Hannes viden fra phytoterapien var ambitionen også at udvikle en række helt særlige kurpakker, målrettet til at afhjælpe nogle af de skavanker og gener, som vi alle kan opleve i perioder eller i forskellige stadier i livet.

”I vores kurpakker har vi nøje udvalgt en række af naturens urter og nænsomt standardiseret deres aktive indholdsstoffer til veldokumenterede og virksomme koncentrationer. Dem sammensætter vi med vores vitaminer og mineraler på plante- og fødevareform, sådan at vi målretter vores kurpakker til at afhjælpe en række af de problemer, som mange af os døjer med. På den måde er NANI en komplimentær tilgang, hvor vi kombinerer den bedste viden fra den etablerede medicin med århundredes viden fra naturen.”

– Hanne Buchholtz, NANI’s produktchef

Med en kvalitet, der ubetinget altid skal være i top, baseres NANI’s produkter altid på den nyeste forskning. De laves af rene og bæredygtige ingredienser, og ud fra en målsætning om at bidrage til folkesundheden. Kun på den måde kan vi hos NANI altid at være tro mod vores motto og navn.

NANI er Nutrients As Nature Intended.

hjernen bag Nani

Kim Charles

Indehaver

phytoterapeut og laborant og udvikler af terapeutiske urteblandinger

Hanne Buchholtz

Produktchef

Urter og terapeutiske doser
Food state
Bæredygtighed