Log ind Registrer
Kosttilskud på organisk form, som er udviklet i Silkeborg af Hanne og Kim
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Kan man med fordel kombinere NANI's organiske calcium med jeres food state vitamin D3?

Forsøg har vist en forbedret optagelse af calcium, når det indtages sammen med vitamin D. Man kan derfor med fordel kombinere disse – især i månederne hvor mange i forvejen indtager ekstra vitamin D.

Kan produkterne anvendes af veganere og vegetarer?

Næsten alle vores produkter kan anvendes af veganere og vegetarer med undtagelse af følgende produkter:

– Q10 (kapsel af oksegelatine)
– Vildlakseolien
– Kurpakken ‘Energi og mental ydeevne’ samt ‘Hjerte-Kar’ (med Q10)

Hvad vil I anbefale til folk, der har brug for et decideret knogleprodukt?

Der vil vi anbefale Nani Kurpakke Knogler. En holistisk knoglepleje med organisk calcium, vegetabilsk d3 vitamin og udvalgte urter. Sammen understøtter de dine knogler på naturlig og holistisk vis, så du nemt og bekvemt kan tage dig kærligt af dine knogler hver eneste dag.
Alt sammen pakket i praktiske dagsdoser til en måneds forbrug. Nemt for dig at tage derhjemme eller have med på farten.

Jeg vil gerne vide om jeres multivitaminer indeholder tablethjælpestoffer, da jeg er følsom overfor mange ting.

De fleste af vores produkter er på kapselform netop for ikke at skulle anvende tabletfyldstoffer. Nogle af produkterne er dog på tabletform (Multi-B, vitamin-D, B-12, magnesium og selen), og her er der anvendt lidt tablethjælpestoffer. Disse er dog alle sammen plantebaserede og af helt naturlig oprindelse, så vi ikke går på kompromis med vores værdier. Derfor er der heller ingen af vores tabletter der er coatede, hvorfor de kan have en lidt ru overflade. Det fortrækker vi dog frem for coate vores tabletter med unødvendige stoffer. På produkternes ingrediensliste kan du altid se præcist hvad de de hver især indeholder.

Hvad er food state?

Food state er en betegnelse for vitaminer og mineraler, der er pakket ind i en salgs  “madpakke” bestående af frugt og/eller grønt. På den måde genkender og optager kroppens celler food state vitaminerne og mineralerne som mad. Vitaminerne er af høj kvalitet og med høj optagelighed. Du kan læse mere om Food state under afsnittet Food state og dets fordele.

Hvor længe skal jeg tage kosttilskud?

Vi har forskellige behov i forhold til vores alder og faser i livet. NANI’s produkter er udviklet til at støtte disse skiftende behov. De er også designet til at understøtte forskellige helsekategorier. Det er meget individuelt, hvor længe man bør tage et kosttilskud. Nogle kosttilskud tjener det formål at understøtte vores generelle sundhed, mens andre skal give vores krop ekstra modstandskraft.

F.eks. betragter vi NANI´s Food state Multivitamin og vores rene Alaska Vildlakse olie som vores basispakke, der bør indtages hver dag. Andre vitaminer og mineraler kan du også have behov for kontinuerligt. Vitamin D kan indtages hver dag i tidsrummet fra ca. august/september til april måned. Andre kosttilskud skal snarere være en del af en plan til at afhjælpe en ubalance eller mangel. Vi anbefaler altid at tage vores kurpakker som en kur på mindst tre måneder for optimal virkning.

Hvilke produkter er gode til gravide?

Ved graviditet kan man have stor glæde af eksempelvis vores:

Multivitamin
Bredspektret multivitamin med plantebaserede vitaminer på fødevareform (food state) og mineraler på organisk planteform. Denne indeholder alle de for os vigtige vitaminer og mineraler – specielt under graviditeten og amningen, hvor behovet for næringsstoffer er højere. Vores Multi Vitamin er højoptagelig og mild for kroppen, da den er udviklet i en base af økologiske frugter og grøntsager. Den indeholder blandt andet folsyre, som bidrager til vævsvæksten hos den gravide kvinde. Kombiner dog gerne denne med vores Multi B kompleks for yderelige indtag af folsyre.

Calcium
Vi anbefaler vores whole food calcium til gravide for at sikre sunde knogler for både den gravide og barnet. Vores calcium indeholder en naturlig balance af kalk i forhold til magnesium, og vi anbefaler én til to kapsler per dagsdosis under graviditeten.

Jern
Vores jern er på organisk planteform, hvorfor den er mild for maven og ikke-forstoppende – så du trygt kan tage den helt rigtige dosis under graviditeten. Til gravide anbefaler vi to kapsler på 10 mcg dagligt, da Food State jern har en unik optagelighed, som kan sammenlignes med en stor portion grønkål til måltidet. Jern er vigtigt før, under og efter graviditeten, da mineralet bl.a. bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin, ligesom det mindsker træthed.

Alaska vildlaks olie Omega-3
Vores fiskeolie er bæredygtig, super frisk, ren og helt fri for dioxiner og tungmetaller – så du kan trygt indtage den under graviditeten. Oliens indhold af de langkædede omega 3 fedtsyrer DHA og EPA bidrager til normal udvikling af hjerne og øjne hos fostre samt ammende spædbørn. Til gravide anbefaler vi dobbelt daglig dosis af vores fiskeolie. Dette svarer til seks kapsler om dagen.

Er jeres produkter uden soja?

Vores produkter er uden soya undtagen vores Q10. Der er som sådan ikke ren soya i, men den lecithin der findes i kapslen er udvundet af soya. Den soya der er anvendt til lecithinen er IKKE GMO.

Hvilket form er jeres jern på?

NANI’s jern er på 100% organisk planteform, hvilket betyder, at det er på nøjagtig samme form, som hvis man spiser grøntsager med et højt jernindhold (eks. bønner, linser og spinat). Foruden jern indeholder produktet også andre gavnlige plantenæringsstoffer, som forekommer naturligt i planten Brassica juncea. Produktet er ikke forstoppende.

Hvorfor tage kosttilskud?

Kosttilskud skal ikke erstatte sund og varieret kost. Det mener vi så afgjort også. Igennem livets faser er vilkårene for et godt helbred imidlertid meget forskellige, dels pga. alder og dels kan nogle perioder være mere udfordrende end andre. I en række situationer er det derfor meget vanskeligt at dække sine behov for næringsstoffer alene fra kosten. I nogle faser, f.eks. i overgangsalderen, kan det være nødvendigt med ekstra store mængder af virksomme stoffer fra urter, planter mv. for at afhjælpe menopause gener, eller det kan være vigtigt med ekstra vitaminer og mineraler efter et sygdomsforløb. Andre perioder kan være så udfordrende, stressende og lignede, at det kan være vanskeligt bare at have overskud til at sørge for indkøb og tilberedning af varieret og sund kost.

Tilmed er næringsværdien i mange af vores fødevarer udfordret på grund af intensiv drift af landbrugsarealerne, hvilket også øger behovet for indtag af kosttilskud.