Er du udmattet så snart du kommer hjem? Kniber det med søvnen, og føler du, at du bare konstant er et skridt bagud? Et manglende energiniveau og en følelse af stress kan hurtigt blive en ond cirkel, der kun forstærker sig selv og forplanter sig i form at udmattelse, dårlig søvn og måske en kort lunte. I dette blogindlæg ser vi nærmere på, hvad du selv kan gøre for at holde energi og humør oppe i pressede perioder.

Oplever du stress, træthed og udmattelse i din hverdag? Få gode tips her

Pas på dig selv og reager på en følelse af stress

Når kaffe ikke kan holde træthed og udmattelse for døren, så er det nok på tide at tage hånd om sig selv. Mangel på energi og en følelse af stress kan påvirke vores velvære, humør og præstation på arbejdet, ligesom det kan udfordre vores relationer. 
En følelse af stress er i sig selv ikke farligt – det er faktisk en helt naturlig og nyttig reaktion, når vi står i en situation, hvor vi må agere hurtigt og løse en problemstilling adræt og effektivt. Men når denne følelse sætter sig fast, og ikke bare bliver en sjælden følelse i kroppen, da er det, at vi bliver nødt til at stoppe op reagere på de signaler, vores krop sender os. 

Overvej om der er uhensigtsmæssige rutiner, arbejdsgange og konflikter på arbejdet eller derhjemme, som forstyrrer dig unødvendigt og reelt bidrager til dit ubehag og din følelse af stress. Forsøg at tage hånd om dem og italesæt, hvad der går dig på, og hvordan dem omkring måske kan hjælpe dig. Bare det er åbne munden kan faktisk være en kæmpe lettelse.

Det næste skridt mod mere overskud kan være at danne dig et overblik over, om du tager de rigtige beslutninger med hensyn til kost, motion og døgnrytme. Prøv at fokusere på at give din krop ordentlig mad, prioritere din søvn og få rørt dig lidt, når du kan. Alt fra en frisk gåtur til hård træning tæller. Og når vi dyrker motion, får det vores hjerne til at frigive dopamin, som er vores krops helt eget lykkemiddel. Det gør dig glad, giver dig en følelse af velvære i kroppen, og så hjælper det dig også til en bedre søvn.

Og forsøg så at lægge arbejdet, eller hvad end det er, der stresser og fylder hos dig, fra dig, når du kan. Det var mange ting, og det hele kan måske virke lidt overvældende og uoverskueligt i øjeblikket. Men når du tilgodeser din krops basale behov, vil det uden tvivl smitte positivt af på dit overskud. Ligesom det at bruge kvalitetstid med familie og venner, også er at passe på dig selv. Det giver dig fornyet energi og et nøk op i humøret, som smitter af på dit velvære og dit energiniveau. 

Energi og mental Ydeevne fra NANI  øger din evne til at modstå stress

Giv dit energiniveau og mentale overskud en hjælpende hånd

Tager du alle de nødvendige forbehold, men føler stadig at du mangler en hjælpende hånd? Hos NANI kender vi alt til at ville yde vores bedste, hvorfor vi har udviklet vores særlige kurpakke, Energi & Mental Ydeevne, så du ikke skal gå på kompromis med dine prioriteter. Den kan give dig det lille ekstra af mere overskud og et boost af energi i din dagligdag. 

Energi & Mental Ydeevne er vores holistiske bud på en krop og et sind i balance. Kurpakken indeholder vores energigivende Multi B Kompleks, aktiv Q10 og en række adaptogene urter, som afbalancerer og booster kroppens modstandskraft og stressniveau. Alt sammen pakket i små sacheter med praktiske og nemme dagsoser til en måneds forbrug. Nemt og enkelt for dig. 

Hvad indeholder kurpakken Energi & Mental Ydeevne? 

Urter til din fysiske og mentale mostandskraft
Energi & Mental Ydeevne indeholder de adaptogene urter schisandra, rosenrod og russisk rod, der er kendt for deres balancerende egenskaber på kroppen. Schisandra er bl.a. kendt for at øge kroppens evne til at tilpasse sig stress, russisk rod for at bidrage til mental og fysisk energi under udmattelse og træthed, mens den fantastiske rosenrod hjælper din krop til at tilpasse sig følelsesmæssig og fysisk stress i hverdagen. For at afhjælpe eventuelle søvnproblemer har vi tilføjet citronmelisse til urteblandingen, da denne bidrager til optimal afslapning og herigennem til en god nats søvn for dig. 

Naturlige B-vitaminer mod træthed
NANIs’ Multi B Kompleks bidrager til at mindske udmattelse og træthed, ligesom den bidrager til immunsystemets normale funktion. B vitaminerne kan derfor bidrage med lidt ekstra energi i hverdagen og støtte dit immunforvar, som uden tvivl også sættes på prøve i pressede perioder. Vores Multi B er lavet som et food state tilskud, og har derfor samme form, som vi finder i vores mad. Det betyder at vitaminerne er optaget og udvundet i mælkesyrerbakterier og planter som lucerne (ærteplante) og majs, hvorfor de genkendes af kroppen som mad. Resultatet er milde men højoptagelige vitaminer. 

Energivende ubiquinol – Aktivt Q10
Ubiquinol, bedre kendt som coenzym Q10, er et vitaminlignende stof, der bidrager til energiproduktionen i hver eneste celle i vores krop. NANI’s Q10 er på den højaktive form ubiquinol, som er 100 % identisk med den vores krop selv danner, hvorfor den er parat til brug i vores celler. Q10 bidrager til en optimal energiproduktion og dermed til øget energi i hverdagen. En stærkt lille hjælper til de lange dage. 

Med NANI’s kurpakke ’Energi & Mental Ydeevne’ får du altså et 5-i-1 produkt for et ekstra boost af energi, der fremmer din fysiske og mentale ydeevne, og som øger din krops evne til at modstå stress. Så kan du koncentrere dig om at levere dit bedste og være der for dine nærmeste. 

Behøver du ikke hele pakken? Så kan selvfølgelig også finde vores russisk rodrosenrodMulti B Kompleks og Q10 som enkeltstående produkter.

produkter mod træthed og mental stress