Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Q10 Ubiquinol

  • Q10 medvirker til dannelsen af energi i alle kroppens celler
  • 100 % identisk med den ubiquinol kroppen selv danner
  • Målrettet forskning og høje produktionsstandarder sikrer et rent produkt med god optagelighed
  • Naturligt fermenteret fra gær

298,00 DKK

Coenzym Q10 på den aktive form (ubiquinol) direkte klar til brug i kroppen.

Om produktet

REN Q10 UBIQUINOL

Q10 er et vigtigt coenzym, der anvendes i cellernes produktion af energi i de cellelegemer, der kaldes mitokondrier. Sammen med en række andre hjælpestoffer bidrager Q10 til en kæde af reaktioner, der sikrer energiproduktionen ud fra kostens energigivende næringsstoffer. Q10 bidrager til dannelsen af energi i alle kroppens celler og er en stærk antioxidant.

NANI’s Q10 tilskud er på den aktive form ubiquinol, som udmærker sig ved at være direkte klar til brug for cellerne. Vores ubiquinol er 100 % identisk med den kroppen selv danner naturligt, den er ren og med adskillige overbevisende forskningsresultater bag sig. NANI’s ubiquinol er højoptagelig og til dig, der gerne vil give dine celler lidt ekstra.

Hver kapsel indeholder 50 mg Q10 naturligt fermenteret og udvundet fra gær. Eftersom tilskuddet er indkapslet i oksegelantine, er det ikke egnet til dig der er veganer eller vegetar.

TIP: Suppler evt. dit tilskud med NANI Russisk Rod, der er en adaptogen urt, som bl.a. bidrager til mental og fysisk energi samt støtter immunsystemet.

60 kapsler   1-2 kapsler/dag   30-60 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5330 Varekategorier: , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Canola olie, diglyceryl monoleate (emulgator), Q10, bivoks, lecithin, kapsel (oksegelatine, glycerol (fugtighedsbevarende), karamel (farve))

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Q10 Ubiquinol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *