Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

NANI Kurpakke Energi & Mental Ydeevne

  • Schisandra kan øge en persons evne til at tilpasse sig stress
  • Russisk rod bidrager til mere mental og fysisk energi
  • Rosenrod bidrager med udholdenhed ved sportsudøvelse samt til hjernes yde- og reaktionsevne
  • Citronmelisse bidrager til optimal afslapning og dermed god søvn
  • B2, B6 og B12 bidrager til at mindske udmattelse og træthed
  • Q10 på den aktive form ubiquinol

498,00 kr.

Fremmer fysisk og mental ydeevne samt øger kroppens evne til at modstå stress.

Om produktet

KURPAKKEN ENERGI & MENTAL YDEEVNE FOR MERE OVERSKUD OG ENERGI I HVERDAGEN

Med hverdagens stress og jag er det nærmest blevet en selvfølge, at kroppen og psyken mangler den sidste mængde brændstof, når fyraften endelig nærmer sig. Med vores innovative kurpakke ‘Energi & Mental Ydeevne’ har vi udviklet et holistisk og naturligt tilskud med adaptogene urter, food state B-vitaminer og Q10, som sammen supplerer og understøtter hinanden i at fremme dit fysiske og psykiske overskud i hverdagen eller i stressede perioder, hvor du har brug for at præstere dit ypperste.

Alt sammen pakket i praktiske dagsdoser til en måneds forbrug. For at styrke dit energiniveau og din mentale ydeevne. Nemt og enkelt.

DET FÅR DU I HVER DAGSDOSIS

Schisandra har adaptogene egenskaber og kan herigennem øge en persons evne til at tilpasse sig stress. Urten har desuden antioxidative egenskaber, hvorfor den bidrager til at beskytte celler og væv mod oxidativ skade.
Rosenrod bidrager til en normal blodcirkulation og herigennem til hjernens yde- og reaktionsevne. Derudover bidrager den med udholdenhed ved sportsudøvelse, den hjælper organismen til at tilpasse sig følelsesmæssig stress og er gavnlig ved søvnproblemer.
Russisk rod understøtter de mentale og fysiske evner i tilfælde af udmattelse og træthed. Bidrager til mere mental og fysisk energi.
Citronmelisse bidrager til optimal afslapning og herigennem en god søvn.
Vores Food State Multi B Kompleks optaget i mælkesyrebakterier, majs og spirer med alle de vigtigste B vitaminer på samme organiske form som i mad. Indeholder bl.a. B1 og B12 vitamin, der bidrager til nervesystemets normale funktion samt B2 og B6, der bidrager og til at mindske træthed og udmattelse.
Vores aktive Q10. Coenzym Q10 er et vitaminlignende stof, der indgår i den komplekse reaktion af energidannelsen i hver eneste celle i vores krop. NANI’s Q10 er på den højaktive form ubiquinol, som er 100 % identisk med den kroppen selv danner. Klar til brug i kroppen.

GODT AT VIDE

Dagsdosis indeholder 3 kapsler med standardiserede urteekstrakter, 1 food state Multi B kompleks optaget i spirer, majs og mælkesyrebakterier, samt 1 kapsel aktivt Q10 (50 mg ubiquinol).

Indtag dagsdosis fra morgenstunden i forbindelse med et måltid.

For optimal effekt og et stabilt og dagligt indtag af vitaminer, mineraler og essentielle omega 3 fedtstoffer, kan du supplere kurpakken med vores Food state Multivitamin samt vores Alaska vildlaks omega 3 olie.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7005 Varekategorier: , , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Urter: Rosenrod (Rhodiola rosea L.), schisandra (Schisandra chinensis), citronmelisse (Melissa officinalis L. Pall), russisk rod (Eleutherococcus senticosus Rupr. & Maxim.), Q10, vitaminer/mineraler (C, Mg, B3, pantotensyre, B6, B2, B1, folsyre, biotin, B12), citruspulp (vitamin-C inkorporeret heri), Lactobacillus bulgaricus (kombineret med Mg, B3, pantotensyre, B6, B2, B1 og B12), majsmel (biotin inkorporeret heri), Medicago sativa (kombineret med B12), tablet hjælpestoffer (vegetabilsk stearinsyre og hydroxypropylmethylcellulose), kapsler (oksegelatine, vegetabilsk cellulose og pullulan), antiklumpningsmidler (siliciumdioxid og maltodextrin), canola olie, bivoks (kapsel overflade), emulgator: lecithin/ikke GMO-SOYA, diglycerol monoleat (emulgator), glycerol, karamel (kapselfarve).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NANI Kurpakke Energi & Mental Ydeevne”