Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Energi og mental ydeevne

  • Schisandra øger evnen til at tilpasse sig stress
  • Russisk rod bidrager til mental og fysisk energi
  • Rosenrod beskytter under fysisk og følelsesmæssig stress
  • Citronmelisse bidrager til optimal afslapning og god søvn
  • Multi-B bidrager til at mindske udmattelse og træthed
  • Q10 bidrager til optimal energiproduktion

498,00 DKK

Fremmer fysisk og mental ydeevne samt øger kroppens evne til at modstå stress.

Om produktet

KURPAKKEN ENERGI OG MENTAL YDEEVNE

Med hverdagens ræs og jag er det nærmest blevet en selvfølge, at kroppen og psyken mangler den sidste mængde brændstof til resten af dagen, når fyraften endelig nærmer sig. Første skridt kan være at danne sig et overblik over, om man tager de rigtige beslutninger med hensyn til kost, motion og døgnrytme. Men sørger du for at spise en varieret kost og har fornuftige sovevaner, da kan NANI’s kurpakke ‘Energi & mental ydeevne’ hjælpe dig det sidste stykke af vejen. Vores målrettede kurpakke indeholder en nøje afstemt blanding af fire urter, vores bredspektrede Multi B Kompleks, samt den højaktive Q10 for ekstra energi. Alt sammen pakket i en kurpakke med 30 dagsdoser for at styrke dit energiniveau og mentale ydeevne. Nemt og enkelt.

Urter ud over det sædvanlige
Schisandra, rosenrod og russisk rod hører alle til gruppen af adaptogene urter, der er kendt for deres balancerende egenskaber på kroppen. Urten schisandra er kendt for at øge kroppens evne til at tilpasse sig stress, ligesom den bidrager til at beskytte cellerne og vævet mod oxidativ stress. Russisk rod bidrager til mental og fysisk energi under udmattelse og træthed, mens rosenrod hjælper din krop til at tilpasse sig følelsesmæssig og fysisk stress i hverdagen. For at afhjælpe søvnproblemer har vi tilføjet citronmelisse, der bidrager til optimal afslapning og herigennem til en god nats søvn.

Naturlige B-vitaminer
NANIs’ Multi B Kompleks bidrager til at mindske udmattelse og træthed, og kan derfor bidrage til lidt ekstra energi i hverdagen. Vores Multi B er lavet som food state tilskud, og har derfor samme form, som vi finder i vores mad. Det betyder at vitaminerne er optaget i mælkesyrerbakterier og i planter som lucerne (ærteplante) og majs (GMO-fri). Vores Multi B Kompleks indeholder, foruden de fire vigtigste B-vitaminer, derfor også gavnlige fibre, plantenæringstoffer samt vitamin C og magnesium.

UBIQUINOL – Q10
Bedre kendt som Coenzym Q10 er et vitaminlignende stof, der bidrager til energiproduktionen i hver eneste celle i vores krop. NANI’s Q10 er på den højaktive form ubiquinol, som er 100 % identisk med den kroppen selv danner, hvorfor den er parat til brug i kroppens celler. Q10 bidrager til en optimal energiproduktion og dermed til øget energi i hverdagen. Da vores Q10 er pakket i en kapsel af oksegelantine er dennne ikke veganer/vegetar egnet.

For optimal effekt og et stabilt og dagligt indtag af næringsstoffer, kan du supplere kurpakken med NANI’s food state multivitamin samt vores Alaska vildlaks omega 3 olie.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7005 Varekategorier: , , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Urter: Rosenrod (Rhodiola rosea L.), schisandra (Schisandra chinensis), citronmelisse (Melissa officinalis L. Pall), russisk rod (Eleutherococcus senticosus Rupr. & Maxim.), Q10, vitaminer/mineraler (C, Mg, B3, pantotensyre, B6, B2, B1, folsyre, biotin, B12), citruspulp (vitamin-C inkorporeret heri), Lactobacillus bulgaricus (kombineret med Mg, B3, pantotensyre, B6, B2, B1 og B12), majsmel (biotin inkorporeret heri), Medicago sativa (kombineret med B12), tablet hjælpestoffer (vegetabilsk stearinsyre og hydroxypropylmethylcellulose), kapsler (oksegelatine, vegetabilsk cellulose og pullulan), antiklumpningsmidler (siliciumdioxid og maltodextrin), canola olie, bivoks (kapsel overflade), lecithin, diglycerol monoleat (emulgator), glycerol, karamel (kapselfarve).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Energi og mental ydeevne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *