Log ind Registrer
Kosttilskud på organisk form, som er udviklet i Silkeborg af Hanne og Kim
Kosttilskud på organisk form, som er udviklet i Silkeborg

Nani Vægt

  • Artiskok kan bidrage til at sænke niveauet af fedtstoffer i blodet
  • Grøn te ekstrakt indeholdende minimum 25 % catechiner
  • Rosenrod bidrager til den fysiske ydeevne og til udholdenhed
  • Blæretang hjælper i forhold til vægtkontrol

298,00 kr.

Hjælp til at fremme vægttab med udvalgte urteekstrakter og økologisk blæretang.

Om produktet

NANI VÆGT TIL EN AKTIV LIVSSTIL OG VÆGTTAB

Vores holistiske og naturlige kosttilskud Nani Vægt er sammensat som en hjælpende hånd til dig, der er i gang med en livsstilsændring og et vægttab. Urteekstrakter af artiskok, grøn te og rosenrod samt tørret blæretang arbejder sammen om at geare både dit hoved, din krop og dit energi-niveau til en sundere livsstil og dermed et sundt vægttab.
Nani Vægt er derfor udviklet specielt til dig, der vil lægge din livsstil om, måske er begyndt at træne mere, og gerne vil komme godt fra start. For en sund livsstil består selvfølgelig i at træffe de rigtige valg, men også i at have overskuddet til at holde fast i det. Både fysisk og mentalt.
Urteekstrakterne arbejder derfor holistisk sammen som en kærlig hjælper til din livsstilsændring.

INDHOLD AF URTEEKSTRAKTER I NANI VÆGT:

Artiskok kan bidrage til at nedsætte niveauet af fedtstoffer i blodet. Støtter vægttab. Derudover støtter artiskok afgiftning og vedligeholder en sund lever samt hjælper med at understøtte fordøjelsen.

Grøn te ekstrakt indeholdende minimum 25 % catechiner.

Rosenrod bidrager til den fysiske ydeevne og til udholdenhed ved sportspræstationer. Rosenrod er desuden en plante antioxidant til cellebeskyttelse samt en adaptogen urt der beskytter under fysisk stress.

Blæretang hjælper i forhold til vægtkontrol ved at øge mætheden og bidrage til en normal tarmfunktion ved at øge fiberindholdet. Blæretang hjælper ved hjælp af den øgede følelse af fylde og mæthed til reduceret energiindtag, hvilket er en støtte i forhold til vægtstyring og vægttab. 

GODT AT VIDE

I Nani Vægt er planternes indholdsstoffer (catechin, cynarin, salidrosid og rosavin) nænsomt opkoncentreret. Urteekstrakterne er samtidig standardiserede. Det betyder at du får den samme mængde virksomme indholdsstoffer hver gang.
Nani Vægt er 100% vegansk og vegetabilsk.

Nani Vægt bør indtages først på dagen i forbindelse med et måltid. Kurproduktet bør for optimal effekt kombineres med vores Food State Multivitamin samt vores Alaska vildlaks omega 3 olie.

120 kapsler   2-4 kapsler/dag   30-60 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5230 Varekategorier: , , , , , Tags: , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Vægt”