Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Alaska Vildlaks Omega 3 – 90 kapsler

  • Laksens omega 3 fedtsyrer i naturlig koncentration
  • Naturlig rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, som bidrager til en normal hjertefunktion
  • DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn
  • Fra bæredygtig fangst
  • Til 1 måneds forbrug

248,00 kr.

Ren lakseolie udvundet udelukkende fra bæredygtigt fangede Alaska vildlaks.

Om produktet

FISKEOLIE AF ALASKA VILDLAKS – REN, FRISK OG BÆREDYGTIG

Hos Nani er vi utrolig stolte af vores omega 3 fiskeolie, der er skånsomt udvundet udelukkende af bæredygtigt fangede vildlaks fra Alaskas klare vande. Olien koldpresses og indkapsles direkte fra den friskfangede laks, hvorfor olien hverken er opkoncentreret eller opvarmet. På denne måde bevares oliens naturlige triglyceridform, samt den oprindelige fedtsyrebalance. Præcis som fra naturen. Fiskeolien udmærker sig desuden ved at være naturligt rig på antioxidanten astaxanthin, som giver Nani’s vildlakseolie sin smukke og karakteristiske orange farve. Når du vælger vores olie, ligner den mest af alt den olie, du ville få via et stykke vildlaks fra fiskemanden.

Hos Nani går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hvorfor krav om bæredygtighed, renhed og friskhed er helt essentielle for os. Vores fiskeolie stammer fra altid friskfangede vildlaks, hvor der er taget hensyn til bestanden, ligesom vores omega 3 fiskeolie er fra MSC certificeret og bæredygtig fangst. Vores olie presses derudover kun af de dele af fisken, der ikke bruges som spisefisk, hvorfor produktionen bidrager til at mindske ressourcespild.

Lakseolien koldpresses straks efter fangst, hvilket sikrer oliens friskhed, samt at de gode indholdsstoffer bevares optimalt.

GODT AT VIDE
Fiskeolien er naturlig rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, som bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.

DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.

Er du gravid kan et omega 3 tilskud særligt anbefales, da moderens indtag af DHA bidrager til en normal udvikling af hjernen og øjnene hos fostret. Dit anbefalede indtag sikres ved, at du dagligt indtager dobbelt dosis af Nani Alaska Vildlaks Omega 3, svarende til 6 kapsler.

TIP: Kombiner gerne dit daglige tilskud af vores vildlakse-olie med Nani’s fødevarebaserede Multivitamin for et stabilt indtag af vitaminer og mineraler.

90 kapsler   3 kapsler/dag    30 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5500 Varekategorier: , , , , , , Tags: , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Alaska Vildlaks Omega 3 – 90 kapsler”