Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Fordøjelse

  • Artiskok understøtter lever- og galdefunktionen
  • Kamille afhjælper ubehag såsom luft i maven og opstød
  • Ingefær hjælper med at understøtte fordøjelsen
  • Rød elm indeholder planteslim, der støtter slimhinderne og beroliger fordøjelsessystemet

368,00 DKK

Fremmer fordøjelsen, beskytter tarmsystemets slimhinder afhjælper luft i maven og opstød.

Om produktet

KURPAKKEN FORDØJELSE

Vi kender alle sammen til det at have bøvl med maven eller at have en følelse af, at fordøjelsen i perioder bare ikke fungerer optimalt. Måske reagerer du særligt på nogle fødevarer og bliver oppustet, får luft i maven eller sure opstød. Det kan også være, at du er mere generet i det daglige og til tider døjer med kvalme, mavekramper og en besværet fordøjelse. Uanset dine gener, kan fordøjelsesproblemer fylde rigtig meget i hverdagen og gøre det svært at slappe af, såvel som at koncentrere sig om det, der er vigtigt for dig. Derfor har vi hos NANI udviklet kurpakken Fordøjelse, der er sammensat af fire nøje udvalgte urteekstrakter, der kan bidrage til at afhjælpe nogle af de gener, du oplever.

Urter til din fordøjelse
Artiskok kender de fleste nok fra middelhavsområdets køkkentraditioner, men udover at være en delikat spiseplante i sommermånederne, har artiskokken også gavnlige egenskaber, når det kommer til vores fordøjelse. Artiskokplanten hjælper med at understøtte lever- og galdefunktionen, ligesom den bidrager til en normal funktion af tarmsystemet. Ekstrakt af kamille afhjælper ubehag fra fordøjelsessystemet, såsom luft i maven og opstød, mens rød elm, der danner planteslim, understøtter tarmenes slimhinder og beroliger fordøjelsessystemet. Ekstrakt af ingefærroden bidrager til en normal fordøjelse.

Natulige ekstrakter
Det at alle urterne i kurpakken er på standardiseret form, betyder at planternes naturlige rigdom af gavnlige indholdsstoffer nænsomt er blevet opkoncentreret til en virksom dosis. På den måde sikrer vi I NANI, at hver enkelt tilskud indeholder nøjagtig samme mængde af de gavnlige stoffer. Uanset hvornår på året urterne er plukket, eller hvordan de er blevet påvirket af vind, vejr og jordforhold.

I NANI’s kurpakke Fordøjelse, og i alle vores andre kurpakker, har vi sørget for at pakke vores tilskud til dig i små sacheter med 30 nøje afstemte dagsdoser. Så bliver det ikke nemmere for dig, hver dag at bidrage til dit eget velvære. Nemt og enkelt.

Den daglige dosis i kurpakken Fordøjelse består af seks kapsler, der optimalt deles op og spises i forbindelse med to måltider i løbet af dagen (eks. morgen og aften). Når du starter op på kurpakken, kan du dog nøjes med at starte med en halv dosis og så øge denne med tiden. Det er helt normalt, at man i starten kan opleve let kvalme, da artiskok-ekstrakten sætter gang i galdefunktionen. Dette burde dog aftage med tiden.

TIP: For at hjælpe den gode fordøjelse yderligere på vej kan du kombinere din kurpakke med et tilskud af NANI’s præ+probiotika. Hver dagsdosis indeholder 1 milliard aktive mælkesyrerbakterier, der er en del af en normal tarmflora.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7010 Varekategorier: , , ,

Ingrediensliste

Ingrdienser

Rød elm (Ulmus rubra Muhl.), kamille (Chamomilla recutica L.), artiskok (Cynara scolymus L.), ingefær (Zingiber officinalis Roscoe.), maltodextrin (bærestof), modificeret stivelse (fortykningsmiddel), Siliciumdioxid (antiklumpningsmiddel) og pullulan (vegetabilsk kapsel)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fordøjelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *