Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Kurpakke Fordøjelse

  • Artiskok understøtter lever- og galdefunktionen
  • Kamille afhjælper ubehag såsom luft i maven og opstød
  • Ingefær hjælper med at understøtte fordøjelsen
  • Rød elm indeholder planteslim, der støtter slimhinderne og beroliger fordøjelsessystemet

368,00 kr.

Fremmer fordøjelsen, beskytter tarmsystemets slimhinder afhjælper luft i maven og opstød.

Om produktet

KURPAKKEN FORDØJELSE TIL EN MAVE I BALANCE

Vi kender alle sammen til det, at have bøvl med maven eller at have en følelse af, at fordøjelsen i perioder bare ikke fungerer optimalt. Måske reagerer du særligt på nogle fødevarer og bliver oppustet, får luft i maven eller sure opstød. Det kan også være, at du er mere generet i det daglige og til tider døjer med en besværet fordøjelse. Uanset dine gener, kan fordøjelsesproblemer fylde rigtig meget i hverdagen og gøre det svært at slappe af, såvel som at koncentrere sig om det, der er vigtigt for dig. Derfor har vi hos Nani udviklet kurpakken FORDØJELSE, med fire nøje udvalgte urteekstrakter, der på holistisk vis kan bidrage til at afhjælpe nogle af de gener, du oplever.

Pakket i praktiske dagsdoser til en måneds forbrug. Nemt for dig at tage derhjemme eller have med på farten.

DET FÅR DU I HVER DAGSDOSIS

Artiskok kender de fleste nok fra middelhavsområdets køkkentraditioner, men udover at være en delikat spiseplante i sommermånederne, har artiskokken også gavnlige egenskaber, når det kommer til vores fordøjelse. Artiskokplanten hjælper med at understøtte lever- og galdefunktionen, ligesom den bidrager til en normal funktion af tarmsystemet.
Kamille er kendt for dens beroligende egenskaber, som også bidrager til at afhjælpe ubehag fra fordøjelsessystemet, såsom luft i maven og opstød.
Rød elmebark danner i forbindelse med vand planteslim, som herved understøtter tarmenes slimhinder og beroliger fordøjelsessystemet.
Ingefærrod bidrager til en normal fordøjelse.

GODT AT VIDE

Den daglige dosis indeholder 6 kapsler med standardiserede urteekstrakter af artiskok, kamille, ingefær og rød elm.

Dagsdosis deles optimalt op i to portioner i forbindelse med måltider (eks. morgen og aften). Når du starter op på kurpakken, kan du dog nøjes med at starte med halv dosis og så øge denne gradvist. Det er helt normalt, at man i starten kan opleve let ubehag, da de koncentrerede urteekstrakter på flere måder sætter gang i fordøjelsen. Husk desuden at drikke 2 liter vand dagligt.

TIP: For at understøtte den gode fordøjelse yderligere kan du kombinere din kurpakke med et tilskud af Nani’s Præ+Probiotika. Hver dagsdosis indeholder 1 milliard aktive mælkesyrerbakterier til den gode balance.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7010 Varekategorier: , , , Tag:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Kurpakke Fordøjelse”