Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Alaska Vildlaks Omega 3 – 180 kapsler

  • Laksens omega 3 fedtsyrer i naturlig koncentration
  • Uovertruffen ren og frisk fiskeolie: Totoxtal 1-2
  • Fra bæredygtig fangst
  • Indtag bidrager til normal hjerne- og hjertefunktion, samt til at vedligeholde et normalt syn.

448,00 DKK

Ren vildlakseolie udvundet udelukkende fra bæredygtigt fangede Alaska vildlaks.

Om produktet

FISKEOLIE: ALASKA VILDLAKS OMEGA 3

Hos NANI er vi utrolig stolte af vores omega 3 fiskeolie, der er skånsomt udvundet udelukkende af bæredygtigt fangede vildlaks fra Alaskas klare vande. Olien koldpresses og indkapsles direkte fra den friskfangede fisk, hvorfor olien ikke er opkoncentreret eller opvarmet. På denne måde bevares oliens naturlige triglyceridform, samt den oprindelige fedtsyrebalance, som har betydning for kroppens optag heraf. Fiskeolien udmærker sig desuden ved at indeholde antioxidanten astaxanthin, stammende fra de krill, som vildlaksene lever af som deres primære fødekilde. De små krill giver desuden NANI’s vildlakseolie sin smukke og genkendelige, orange farve.

Hos NANI går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hvorfor krav om bæredygtighed, renhed og friskhed er helt essentielle for os. Vores fiskeolie stammer fra altid friskfangede vildlaks, hvor der selvfølgelig er taget hensyn til bestanden, ligesom vores olie er fra MSC certificeret fangst.
Den vildlaks vi anvender til vores olie, er en art, der efter gydning dør helt naturligt. Vildlaksen indfanges netop i tiden efter gydning og inden dens naturlige død, sådan at bestanden ikke påvirkes. Vores olie presses derudover kun af de dele af fisken, der ellers typisk ikke spises. Produktionen af vores vildlakseolie bidrager derfor samtidig til at mindske ressourcespild.

Vores fiskeolies renhed og friskhed hænger sammen med at vildlaksen fra Alaska er en lille lakseart, der lever af små krill og ikke andre fisk, ligesom Alaskas rene vande sikrer, at indholdet af skadelige stoffer er på et absolut minimum. Lakseolien koldpresses straks efter fangst, hvilket sikrer oliens friskhed, samt at de gode indholdsstoffer bevares optimalt. Vores vildlaksolie er så ren og frisk, at vi hos NANI er meget stolte af dens imponerende lave totoxtal på kun 1-3.

Den daglige dosis på 3 fiskeoliekapsler indeholder 570 mg omega 3 fedtsyrer, hvoraf 240 mg er EPA og 180 mg er DHA. Indtag heraf bidrager til en normal hjerne- og hjertefunktion, samt til at vedligeholde et normalt syn.
Er du gravid kan et omega 3 tilskud særligt anbefales, da moderens indtag af DHA bidrager til en normal udvikling af hjernen og øjnene hos fostret. For gavnlig effekt skal moderen dagligt indtage 200 mg DHA udover det anbefalede indtag. Dette sikres ved, at du dagligt indtager dobbelt dosis af NANI Alaska Vildlaks Omega 3, svarende til 6 kapsler.

TIP: Kombiner gerne dit daglige tilskud af vores vildlakse-olie med NANI’s fødevarebaserede Multivitamin for et stabilt indtag af vitaminer og mineraler.

180 kapsler   3 kapsler/dag   60 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5600 Varekategorier: , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Olie fra Alaska Sockey laks (Oncorhynchus nerka).
Kapsel: (fiskegelatine, vand, glycerin), astaxanthin,
Konservering (vitamin E/naturlige blandede tocopheroler)

Antal kapsler

90 kapsler, 30 dages forbrug, 180 kapsler, 60 dages forbrug

Anmeldelser

  1. Aase Madsen

    Jeg er en Dame på 85 år som har købt Alaska Olie Kapsler gennem længere tid, det har hjulpet meget på alle mine stive Led,Gigtfinger især,Stor 😀herfra.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *