Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK
NANI Magnesium Food state
NANI Magnesium Food state
NANI Magnesium Food state
NANI Magnesium Food state
NANI Magnesium Food state

NANI Magnesium Food state

Bidrager til:

 

  • Et normalt energistofskifte
  • Normal muskelfunktion
  • At vedligeholde normale knogler og tænder
  • Nervesystemets normale funktion
  • At mindske træthed og udmattelse

248,00 DKK

Bidrager til en normal muskelfunktion samt til at mindske træthed og udmattelse.

Om produktet

ORGANISK MAGNESIUM

NANI Magnesium er på organisk fødevareform (food state), og dermed på samme komplekse form, som man finder det i mad.  Mineralet er nemlig optaget i mælkesyrebakterien L. Bulgaricus, hvorfor kosttilskuddet bl.a. indeholder en komplet aminosyresammensætning, præcis som i almindelig mad. En form vi i NANI tror på, at vores krop bedst forstår at udnytte.

Magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder, og det bidrager til nervesystemets normale funktion. Er du meget fysisk aktiv bidrager det desuden til en normal muskelfunktion, normal proteinsyntese og et normalt energistofskifte. Derudover bidrager det til at opretholde en normal elektrolytbalance og til at mindske træthed og udmattelse.

GODT AT VIDE
Er du en af dem, der tager magnesium til natten? Så tag din NANI Magnesium til aftensmaden. Den organiske fødevareform sikrer et mildt tilskud, hvor optagelsen sker langsomt i takt med fordøjelsen. Da vil tilskuddet være optimalt omsat ved sengetid.

Kombiner evt. dit daglige tilskud med NANI Russisk Rod, der også bidrager med mental og fysisk energi i perioder med træthed og udmattelse. Er du meget fysisk aktiv, kan det fordel også kombineres med kurpakken Muskler & Led målrettet et mobilt bevægeapparat med smidige muskler, led og sener.

60 kapsler   1 kapsel/dag   60 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5314 Varekategorier: , , , , ,

Ingrediensliste

Din dagsration indeholder

1 tablet indeholder
Vitamin indhold 27 % af RI voksne 118 % af RI børn (1-10 år)
Magnesium 100 mg
Ingredienser
Lactobacillus bulgaricus (inaktiv) kombineret med magnesiumcitrat, tablethjælpestoffer (mikrokrystallinsk cellulose, siliconedioxid, stearinsyre, hydroxypropylmethylcellulose).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NANI Magnesium Food state”