Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Vitamin D3 på planteform

Bidrager til:

 

  • Optagelse af calcium
  • Normal muskelfunktion
  • Celledelingsprocessen
  • Immunsystemets normale funktion

138,00 kr.

Bidrager til immunforsvarets normale funktion samt vedligeholdelse af tænder og knogler.

Om produktet

VITAMIN D3 PÅ PLANTEFORM

Nani’s vitamin D3 på planteform er fra D-vitaminrige boghvedespirer, hvorfor den er 100% vegetabilsk og vegansk. Nani Vitamin D3 på planteform forekommer derfor i et naturligt kompleks og på samme højeffektive form, som det dannes i huden under solpåvirkning om sommeren (cholecalciferol).

GODT AT VIDE
Nani Vitamin D3 på planteform indeholder hele 40 mcg per kapsel og er derfor oplagt til dig, der foretrækker et potent tilskud i dagligdagen. Ønsker du derimod et lavere dagligt tilskud, kan du evt. blot nøjes med at tage en multivitamin. Vores vegetabilske kapsler er desuden udformet, så de nemt kan åbnes, og det smagsneutrale boghvedepulver kan opløses i væske eller smoothie, hvis du ikke bryder dig om at sluge kapsler.

Fødevarestyrelsen anbefaler, at alle danskere tager et dagligt tilskud af D vitamin i vinterhalvåret (oktober til april), mens gravide og ældre bør tage et tilskud året rundt. Simpelthen fordi det er svært, at få nok alene gennem kosten, ligesom vi på den nordlige halvkugle ikke udsættes for nok sollys på denne tid af året. D vitamin anbefales derfor som et tilskud til at støtte immunsystemet.
D3 vitamin bidrager bl.a. til immunforsvarets normale funktion og til vedligeholdelsen af tænder og knogler ved at understøtte optaget af calcium. Det bidrager desuden til en normal celledeling samt til en normal muskelfunktion.

TIP: Ønsker du at understøtte dine knogler mest muligt i hverdagen? Så kan du med fordel kombinere vores D3 vitamin med vores vegetabilske og whole food Organiske Calcium. Sammen hjælper de hinandens optag og er et stærkt og grønt makkerpar, særligt oplagt til dig, der ikke spiser animalske fødevarer, samt hvis du er kvinde i menopausen.

90 kapsler   1 kapsel/dag   90 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5410 Varekategorier: , , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Boghvedespire kompleks (Fagopyrum esculentum Moench), vegetabilsk cellulose (kapsel)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Vitamin D3 på planteform”