Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Organisk Calcium

Bidrager til:

 

  • Vedligeholdelse af normale knogler, muskler og tænder.
  • Et normalt energistofskifte
  • Fordøjelsesenzymernes normale funktion
  • Spiller en rolle i celledelings- og specialiseringsprocessen

178,00 DKK

Bidrager til vedligeholdelse af normale knogler, muskler og tænder.

Om produktet

PLANTEBASERET CALCIUM

NANI Organisk Calcium består udelukkende af en unik rødalgeart kaldet Lithothamnium calcareum fra Island, der er tørret og pulveriseret. Algen udmærker sig ved at være naturligt rig på letoptagelige og organisk bundne mineraler på fødevareform. Udover calcium indeholder algen også magnesium, jod, en lang række plantenæringsstoffer og hele 72 forskellige spormineraler.

Calcium er et mineral, der bl.a. er nødvendigt for vedligeholdelsen af normale knogler og tænder, mens det også bidrager til normal muskelfunktion. Calcium bidrager desuden til et normalt energistofskifte, fordøjelsesenzymernes normale funktion og spiller en rolle i celledelings- og specialiseringsprocessen.
Et tilskud af calcium er derfor særligt ideelt til dig, der ikke spiser mælkeprodukter, til kvinder i menopausen eller til andre, som vil sikre sig sit daglige indtag af mineralet. NANI’s organiske calcium er desuden velegnet til børn, da kapslen nemt kan åbnes, og det smagsneutrale pulver indeni let kan opløses i væske eller mad.

TIP: Suppler gerne dit tilskud med NANI Vitamin D3 for optimalt optag og for vedligholdelse af tænder og knogler. Et tilskud af D3 kan desuden være særligt gavnligt i vinterhalvåret og den mørke tid, hvor vi ikke får så meget sollys.

90 kapsler   1-2 kapsler/dag   45-90 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5310 Varekategorier: , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Rødalge (Lithothamnium calcareum), vegetabilsk cellulose (kapsel)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Organisk Calcium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *