Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK
NANI Multivitamin Food state- 150 kapsler
NANI Multivitamin Food state- 150 kapsler
NANI Multivitamin Food state- 150 kapsler
NANI Multivitamin Food state- 60 kapsler
NANI Multivitamin Food state- 60 kapsler
NANI Multivitamin Food state- 150 kapsler

NANI Multivitamin Food state- 150 kapsler

  • Food state vitaminer i planter
  • Organisk bundne mineraler på planteform
  • I en base af frugter og grøntsager
  • Fri for fyld- og tilsætningsstoffer

498,00 kr.

MULTIVITAMIN food state vitaminer og organiske mineraler.

Om produktet

MULTIVITAMIN I FRUGTER OG GRØNTSAGER

En bredspektret food state multivitamin indeholdende organiske vitaminer og mineraler på fødevareform. Vitaminerne og mineralerne er af naturlige kilder og er alle optaget i frugter og grøntsager som kål, gulerod, spirulina, lucerne, artiskok, rødbede, og acai bær. Og det kan du også se, hvis du kigger nærmere på kapslen! Et fint pulver af frugter og grøntsager i en plantekapsel til dig. Fri for fyld- og tilsætningsstoffer, men blot planter rig på vitaminer og mineraler.

Med vores Food state Multivitamin får du derfor et mildt og organisk tilskud med samme form som helt almindelig mad. En form vi i NANI tror på, at vores krop bedst forstår at udnytte.

GODT AT VIDE
Vitaminerne stammer fra naturlige kilder, hvoraf eks. D3 vitaminet er udvundet af mosplanter, C vitamin af acerolabær, vitamin A fra gulerødder ,ligesom B-vitaminer stammer fra planter eller fremstilles ved fermentering af eks. majs. Alle vitaminer og mineraler er derfor af vegetabilske kilder.
B-vitaminerne er desuden methylerede.

Mineralerne optaget i kålplanten brassica juncea, hvorved de bringes på organisk form ligesom i maden.

Vores Food state multivitamintablet er således egnet til veganere og alle voksne og børn over 11 år, der ønsker et naturligt tilskud af vigtige vitaminer og mineraler i hverdagen.

Med kun én daglig kapsel får du et organsik og bredspektret multivitamin-tilskud i din hverdag.

TIP: Kombiner gerne din daglige Food State Multivitamin med NANI Alaska Vildlaks Omega 3 kapsler for et dagligt indtag af essentielle omega-3 fedtstoffer. Vores fiskeolie er koldpresset af bæredygtigt fangede vildlaks fra Alaska, og du er sikret en meget ren og frisk fiskeolie. Sammen udgør de to produkter det vi kalder NANI Essentials som to gode basistilskud for alle.

150 kapsler   1 kapsel/dag   150 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5407 Varekategorier: , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

SENNEP (Brassica juncea) indeholdende organisk bundne mineraler, frugt og grøntblanding: Lucerne (Medicago sativa), gulerod (Daucus carota), spirulina (Arthrospira sp.), artiskok (Cynara scolymus), rødbede (Beta vulgaris), acai (Euterpe oleracea), acerola (Malpighia emarginata), organisk bundne vitaminer og mineraler, vegetabilske kapsler (cellulose/pullulan)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NANI Multivitamin Food state- 150 kapsler”