Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Food state multivitamin – 150 kapsler

  • Food state vitaminer fra planter
  • Organiske mineraler på planteform
  • Indkaplset i en base af økologisk frugt og grønt

498,00 DKK

MULTIVITAMIN food state vitaminer og organiske mineraler.

Om produktet

MULTIVITAMIN PÅ PLANTEFORM

En bredspektret multivitamin-kapsel indeholdende organiske vitaminer og mineraler på planteform og fødevareform. Vitaminerne i NANI’s Multi Vitamin stammer fra frugt, grønt og bær og er indkapslet i en base af bl.a. gulerod, spirulina, lucerne, artiskok, rødbede, acai bær og acerola. De er 100 % plantebaserede og desuden spækket med plantenæringsstoffer, spormineraler og aminosyrer, fordi de indgår i et fødevarekompleks som almindelig mad. De organiske mineraler er på samme måde indkapslet i næringsrige planter eller indkorporeret i mælkesyrebakterier og gærceller.

NANI’s højoptagelige Multivitamin er et mildt og vegetabilsk kosttilskud til dig, der vil sikres et stabilt indtag at vitaminer og mineraler i det daglige.

TIP: Kombiner gerne din daglige multivitamin med NANI Alaska Vildlaks Omega 3 kapsler for et dagligt indtag af essentielle fedtstoffer. Vores fiskeolie er udvundet af bæredygtigt fangede vildlaks fra Alaska, og du er sikret en meget ren og frisk fiskeolie.

150 kapsler   1 kapsel/dag   150 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5407 Varekategorier: , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Sennep (Brassica juncea) indeholdende organisk bundne mineraler, frugt og grøntblanding: Lucerne (Medicago sativa), gulerod (Daucus carota), spirulina (Arthrospira sp.), artiskok (Cynara scolymus), rødbede (Beta vulgaris), acai (Euterpe oleracea), acerola (Malpighia emarginata), organisk bundne vitaminer og mineraler, vegetabilske kapsler (cellulose/pullulan)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Food state multivitamin – 150 kapsler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *