Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Food state multivitamin

  • Food state vitaminer fra planter
  • Organiske mineraler på planteform
  • Indkaplset i en base af økologisk frugt og grønt

228,00 DKK

MULTIVITAMIN food state vitaminer og organiske mineraler.

Om produktet

MULTIVITAMIN PÅ PLANTEFORM

NANI Multivitamin er en bredspektret multivitamin-kapsel indeholdende organiske vitaminer og mineraler på planteform, også kaldet Food state – eller på dansk fødevareform. Det betyder at vitaminerne og mineralerne i vores multivitamin kommer i form af tørret og pulveriseret økologisk frugt og grønt, eller udvindes af mælkesyrebakterien L. Bulgaricus.

Vitaminerne i NANI’s Multivitamin stammer fra frugt, grønt og bær og er indkapslet i en base af bl.a. gulerod, spirulina, lucerne, artiskok, rødbede, acai bær og acerola. De er derfor 100 % plantebaserede, og udover vitaminerne, er de spækket med plantenæringsstoffer, spormineraler og aminosyrer, fordi de netop er i et fødevarekompleks som almindelig mad. De organiske mineraler er på samme måde indkapslet i næringsrige planter, eller udvundet af mælkesyrebakterier og organisk gær. De bidrager derfor ligeledes yderligere med protein, fedt, kulhydrat og aminosyrer via deres organiske fødevareform.

NANI’s højoptagelige Multivitamin er et mildt og vegetabilsk kosttilskud til dig, der vil sikre dig et stabilt indtag at vitaminer og mineraler i det daglige.

TIP: Kombiner gerne din daglige multivitamin med NANI’s Alaska Vildlaks Omega 3 kapsler for et dagligt indtag af essentielle fedtsyrer. Vores fiskeolie er udvundet af bæredygtigt fangede vildlaks fra Alaska, og er en uovertruffet ren og frisk fiskeolie.

60 kapsler   1 kapsel/dag   60 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5307 Varekategorier: ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Sennep (Brassica juncea) indeholdende organisk bundne mineraler, frugt og grøntblanding: Lucerne (Medicago sativa), gulerod (Daucus carota), spirulina (Arthrospira sp.), artiskok (Cynara scolymus), rødbede (Beta vulgaris), acai (Euterpe oleracea), acerola (Malpighia emarginata), organisk bundne vitaminer og mineraler, vegetabilske kapsler (cellulose/pullulan).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Food state multivitamin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *