Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Multivitamin Gummies til Børn

  • Vigtige vitaminer og mineraler på hyggelig og tyggelig bamseform
  • Med naturlig smag fra jordbær og farve fra paprika
  • Uden GMO, hvede, gluten, soya og mælk
  • Veganske

398,00 kr.

Food state vitaminer og mineraler til børn på hyggelig og tyggelig bamseform. Med smag af jordbær og farve fra paprika.

Ikke på lager

Om produktet

BØRNEMULTIVITAMIN PÅ HYGGELIG OG TYGGELIG BAMSEFORM

Nani’s Børnemutivitamin er et allround tilskud med vigtige vitaminer og mineraler på hyggelig og tyggelig bamseform. Kosttilskuddet er 100% vegansk, ligesom det er fri for kunstige sødestoffer, laktose, gluten, hvede og GMO. Så her kan alle være med!

Bamserne er derimod sødet med almindelig sukker (svarende til kalorieindholdet i ca. 2 rosiner pr. bamse) frem for kunstige sødestoffer, fordi vi foretrækker det naturlige valg. Den gode smag stammer fra koncentreret jordbærsaft, mens den røde farve er fra paprikafrugter.

Vores vingummibamser smager så godt, at de gladeligt bliver spist – af både børn og barnlige sjæle.

GODT AT VIDE
Vi ønskede at skabe et produkt med fokus på naturlighed, næringsindhold og velsmag. Nani Multivitamin Gummies til Børn er derfor til dig, der gerne vil sikre dit barn et stabilt og dagligt indtag af vitaminer og mineraler. Også i en hverdag hvor ikke alle dage altid er lige sunde. Med vores multibamser er det sikret på en velsmagende, mild og ikke mindst hyggelig vis.

Hver bamser indeholder bl.a. 10 mcg D-vitamin, hvorfor Fødevarestyrelsens daglige anbefalinger til børn mødes.

Børn fra 3 år anbefales én daglig bamse, mens børn fra 5 år og op anbefales to daglige bamser.

TIP: Du kan med fordel supplere bamserne med et tilskud af vores organiske og whole food calcium, for at sikre dit barns daglige kalkindtag i voksealderen. Vores organiske calcium består af et fint og smagsneutralt algepulver, der nemt kan hældes ud af kapslerne og udrøres i væske eller mad.

90 bamser   1-3 bamse/dag   30-90 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5306 Varekategorier: , , Tag:

Ingrediensliste

Ingredienser

Sukker, maltose sirup, vand, jordbærjuice, geleringsmiddel (pektin), gulerodsjuice, surhedsregulerende middel (citronsyre, natrium citrat, æblesyre), naturlig smag (jordbær), stabilisator (natrium hexametafosfat), overfladebehandling (carnaubavoks, veg. Olie), naturlig farve (paprika rød), askorbinsyre, Dl-Alpha tocopherylacetat, calciumpantothenat, zinkcitrat, retinolpalmitat, methylfolat, folsyre, methylcobalamin, biotin, selenmethionin, kaliumiodid, inositol, cholinbitartrat, cholecalciferol, thiamin, riboflavin, niacin, pyridoxinhydrochlorid.

Anmeldelser

  1. Sandra ileby (verificeret ejer)

    både børn og voksne synes de smager fantastisk!! holy moly de er gode….

Tilføj en anmeldelse af varen