Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Vitaminer til børn

  • Vitaminer og mineraler på fødevareform (Food state)
  • Med naturlig smag fra citron og jordbær
  • Med naturlige farver fra gulerødder
  • Hyggelig og tyggelig bamseform

398,00 DKK

Food state vitaminer og mineraler til børn på hyggelig og tyggelig bamseform. Med smag fra citron og jordbær.

Om produktet

MULTIVITAMIN BØRN

NANI’s vitaminer til børn er et allround multivitamin med fødevarebaserede vitaminer og mineraler på en velsmagende og tyggelig bamseform. Kosttilskuddet er udformet som hyggelige små vingummibamser, de er 100 % vegetabilske og har en skøn smag af citron og jordbær. Både smag og farve er selvfølgelig naturlige, og bamserne får deres farve fra sort gulerod og betacaroten. Vores vingummibamser smager så godt, at de gladeligt bliver spist – af både børn og barnlige sjæle.

Vi ønskede at skabe et produkt med fokus på naturlighed, næringsindhold, god optagelse og velsmag. NANI Multivitamin til børn er derfor til dig, der gerne vil sikre dit barn et stabilt og dagligt indtag af højtoptagelige vitaminer og mineraler. Også i en hverdag, hvor ikke alle dage altid er lige sunde. Med vores multibamser er det sikret på en naturlig, mild – og ikke mindst en hyggelig vis

TIP: Du kan med fordel supplere bamserne med et tilskud af NANI Calcium kapsler, for at sikre dit barns daglige calciumindtag. Vores organiske calcium består af et fint pulver, der nemt kan hældes ud af kapslerne og røres i væske eller mad, hvis dine børn ikke kan lide at sluge dem hele.

90 bamser   1-3 bamse/dag   30-90 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5306 Varekategorier: , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Rørsukker, renset vand, pektin (frugtfibre), vitamin og mineral (C, E, pantothensyre, B12, zink, B6, A, folsyre, biotin, iod), inositol, cholin, surhedsregulerende (citronsyre, natriumcitrat), naturlig smag (jordbær, citron), naturlige farver (sort gulerod, betacaroten), overfladebehandling (kokosolie, carnauba voks).

Anmeldelser

  1. Sandra ileby (verificeret ejer)

    både børn og voksne synes de smager fantastisk!! holy moly de er gode….

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *