Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Kosttilskud på organisk form, som er udviklet i Silkeborg

Kære forhandlere

Et samarbejde vi værdsætter!

Vi er så glade for at du er med på holdet, for vi kan ikke gøre det alene! Missionen med Nani er nemlig at udbrede danskernes kendskabet til de fantastiske ingredienser som naturen allerede har skabt til os – det er nemlig den form vi tror på.

På samme måde som vi er blevet meget opmærksomme på hvad vi putter på vores hud i form af cremer, make up osv., så ønsker vi også at øge opmærksomheden på, det vi putter i kroppen. 

Vi er så glade for at DU vil hjælpe os med at formidle dette budskab ud til forbrugerne, så vi sammen kan øge kundernes bevidsthed om de produkter de vælger, samt øge fokus på få, men lækre og genkendelige ingredienser.

Netop derfor har vi også lavet en box, hvor du kan finde alt det materiale som du måtte få brug for i kommunikationen til dine kunder.

Adgang til imagebank

Det kræver kun en mail

Hvis du ønsker at få adgang til vores billedbox med alle vores produktbilleder, miljøbilleder, logo, færdige SoMe opslag o.l.
så skal du blot skrive en mail til cm@nani.dk. Så sender vi dig et link med direkte adgang 🙂 Boxen bliver selvfølgelig løbende opdateret, så husk endelig at hold øje med den.
For at få opdateringer i boxen kræver det ikke et nyt link.

 
 

Vil du være forhandler?

Så ræk endelig ud til os.

Hvis du synes Nani’s produkter er lige så lækre som vi gør, og gerne vil forhandle dem enten online eller i fysiske butikker, så tøv endelig ikke med at tage fat i os på info@nani.dk

Udpluk af forhandlere
Jala Helsekost

Besøg webshop

Helsebixen

Besøg webshop

Tina Lykkegaard

Besøg webshop

High On Life

Besøg webshop

Webapoteket

Besøg webshop

Motherly

Besøg webshop

Naturligt Sunde

Besøg webshop

Skal du stå her??

Besøg webshop