Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

NUTRIENTS AS NATURE INTENDED

Hos NANI tror vi på, at vi fra naturens side er skabt til at indtage vitaminer og mineraler gennem den mad, vi spiser. Her er disse altid bundet til andre næringsstoffer i en kompleks fødevarestruktur, og cellerne i vores krop har gennem årtusinder specialiseret sig i at genkende og optage vitaminer og mineraler på denne måde. Hos NANI laver vi derfor kostilskud skabt til vores biologi. Alle vores tilskud består enten af rene fødevarer og planter, som har et højt indhold af særlige nærringsstoffer, eller også er de lavet som food state produkter. Fælles for dem alle er, at de netop er på fødevareform og ligner almindelig mad – og de genkendes af kroppen sådan. Det tror vi på, at kroppen bedst kan lide.

FOOD STATE

Food state vitaminer og mineraler er resultatet af mange års intens forskning i at skabe milde og ikke mindst højoptagelige vitamin- og mineralprodukter. Oprindeligt blev metoden udviklet til at skabe kosttilskud til meget svage cancerpatienter men er siden blevet videreudviklet til behandlere – og nu med NANI’s produkter også til den kvalitetsbevidste forbruger.

Food state vitaminer og mineraler kan laves på flere måder: Enten med udgangspunkt i gærceller, den meget næringsrige mælkesyrebakterie L. Bulgaricus, eller ved hjælp af pulveriseret, økologisk frugt og grønt. Ved alle metoder opkoncentreres vitaminerne og mineralerne heri, hvilket danner en organisk masse, som vi tørrer, pulveriserer og kommer i kapsler til dig. Det enkelte vitamin eller mineral er på denne måde inkorporeret i et naturligt fødevarekompleks, som også indeholder kulhydrater, proteiner, fedtstoffer og plantenæringsstoffer. Resultatet er milde og højoptagelige kosttilskud på fødevareform. Læs endnu mere herom i afsnittet om ‘Food state og dets fordele’.

WHOLE FOODS VITAMINER OG MINERALER

NANI’s naturlige kosttilskud på planteform, også kaldet whole foods, er ganske enkelt mad, fordi de består udelukkende af planter. Her har vi udvalgt en række plantearter, der fra naturens hånd har et højt indhold af særlige vitaminer eller mineraler, tørret dem nænsomt og indkapslet dem til dig. Dette gør sig bl.a. gældende for vores calcium, der består af en rødalge fra Island, rig på både calcium, magnesium og sporstoffer, vores blæretang, rig på jod, samt vores økologiske Acerola kirsebær, der er spækket med naturlig C vitamin.

ORGANISKE MINERALER

NANI’s organiske jern og zink kan ligeledes betegnes som whole foods, men her har vi blot hjulpet planten lidt på vej. Begge fremstilles via bladene fra en unik kålplante i broccolifamilien kaldet Brassica juncea. Planten vandes med det udvalgte mineral, som da optages via rødderne. Herved skabes en ekstra næringsrig grøntsag, indeholdende alle kålplantens næringsstoffer, samt det ønskede mineral på højoptagelig organisk form. Vores organiske magnesium og selen er udvundet af hhv. mælkesyrerbakterier og gærceller, hvorfor de således er på food state form. Dermed er de altså heller ikke isolerede og “nøgne” mineraler, men indgår i en fødevarestruktur, præcis ligesom de naturligt gør i vores mad.

ANDRE NATURLIGE TILSKUD

Nogle af vores kosttilskud kan ikke helt placeres i de andre kategorier, hvorfor vi har valgt blot at kalde dem naturlige. De er alle produceret ved hjælp af bakterier, gærceller, eller udvundet fra plantekilder. Dette gør sig gældende for vores B12 vitamin, Q10 samt vores E-vitamin.

REN OG BÆREDYGTIG OMEGA-3 FISKEOLIE

NANI’s vildlakseolie fra Alaska er en bæredygtig, ultra frisk og ren olie. Sockeye laksens foretrukne føde er krill, som giver olien sin smukke farve og indhold af antioxidanten astaxanthin. Olien er ubehandlet og på sin naturlige triglyceridform ligesom de essentielle fedtsyrer forekommer i en naturlig balance. Vores omega-3 fiskeolie er koldpresset straks efter fangst, og er så frisk, at den har et særdeles lavt totoxtal på 1-2. En friskere fiskeolie fås kun direkte fra fisken.

EN VERDEN AF URTER

Foruden vitaminer og mineraler indeholder NANI’s sortiment en lang række urteekstrakter med hver sine unikke egenskaber. Vores urter er på standardiseret ekstraktform, hvilket betyder, at de er skånsomt opkoncentreret, hvorfor indholdet af deres aktive stoffer er det samme i hver eneste af vores urtekapsler. På den måde kan du være sikker på altid at få den samme virksomme og terapeutiske dose.

NANI’s KURPAKKER

Hos NANI har vi udviklet en række innovative kurpakker specialdesignet til livets forskellige stadier og perioder. Her har vi nøje sammensat forskellige urter, probakterier, Q10 mv. med vores naturlige vitaminer og mineraler. Kurpakkerne målrettes lige netop nogle af de helse- og livsstilsudfordringer, vi alle kan opleve gennem livet. Uanset om du skal have hjælp til fordøjelsen, mangler energi i hverdagen eller ønsker at pleje din hud indefra – så findes der en kurpakke fra NANI.