Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Veggie pakke

Veggie pakken indeholder:

 

  • Food State Multi Vitamin, 60 kapsler
  • Vegetabilsk vitamin D3 fra boghvedespirer, 90 kapsler
  • Vegetabilsk vitamin B12, fermenteret i majs, 90 tabletter

448,00 kr.

Om produktet

NANI VEGGIE PAKKE – TIL DIG MED EN GRØN LIVSSTIL

Hos Nani har vi gjort det nemt for dig, der er vegetar/veganer eller blot ønsker at have en grønne livsstil og kost. Med vores veggie pakke kan du være sikker på, at få alle de vigtige vitaminer og mineraler, du har brug for, på en 100% plantebaseret vis. Vi har samlet tre unikke, vegetabilske og yderst næringsrige produkter til dig, som du får til en god pris, når du køber dem sammen. Vores veggie pakke består af vores organiske Food State Multi Vitamin, B12 vitamin opdyrket i majsplanter og D3 vitamin fra boghvedespirer.

NANI FOOD STATE MULTIVITAMIN – 60 kapsler
Vores Multivitamin Food state er en mild og bredspektret multivitamin. Her er alle vitaminer og mineraler på organisk planteform fra boghvedespirer og acerola kirsebær eller naturligt skabt ved hjælp af fermentering. Alt sammen pulveriseret og kommet i en plantekapsel til dig. Intet andet.
Et righoldigt multitilskud til dig der ønsker hver dag at støtte din krop og din sundhed med vitaminer og mineraler.

1-2 kapsler dagligt.

VITAMIN D3 PÅ PLANTEFORM – 90 kapsler
Vores 100% vegetabilske D vitamin er udvundet af en særlig mosart kaldet, som danner aktivt D3 vitamin på samme form, som vi selv producerer i huden under solpåvirkning. D3 vitamin bidrager til immunforsvarets normale funktion, til vedligeholdelsen af tænder og knogler samt til en normal celledeling. Med vores tilskud får du hele 40 mcg pr. kapsel.

1 kapsel dagligt.

VEGETABILSK B12 VITAMIN – 90 tabletter
Vores B12 vitamin er fremstillet ved fermentering af majsplanter vha. af bakterier, hvorfor du er sikret et 100% vegetabilsk tilskud. Vores B12 tilskud, med 500 mcg per tablet, er udformet som en sugetablet, så du kan optage vitaminet direkte gennem mundens slimhinder. B12 bidrager bl.a. til reduktion af træthed og udmattelse, en normal psykologisk funktion, samt dannelsen af røde blodlegemer.

1 tablet dagligt.

TIP: Du kan med fordel supplere veggie pakken med vores plantebaserede og whole food calcium, vores organiske selen udvundet af gærceller og vores Nani Zink på organisk planteform.

Du sparer 76 kr. ved køb af den samlede pakke – Normalpris 524 kr.

Varenummer (SKU): 5450 Varekategorier: , , , Tag: