Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Veggie pakke

Veggie pakken indeholder:

 

  • Food State Multi Vitamin, 60 kapsler
  • Vegetabilsk vitamin D3 udvundet af mos, 90 tabletter
  • Vegetabilsk vitamin B12, fermenteret i majs, 90 tabletter

498,00 DKK

Om produktet

NANI’S VEGGIE PAKKE – TIL EN GRØN LIVSSTIL

Hos NANI har vi gjort det nemt for dig, der er vegetar/veganer eller blot ønsker at spise grønnere fremadrettet. Med NANI’s veggie pakke kan du være sikker på, at få alle de vitaminer og mineraler du har brug for på en 100% plantebaseret vis. Vi har samlet tre unikke, vegetabilske og yderst næringsrige produkter til dig til en fantastisk pris. Vores veggie pakke består af vores plantebaserede Food State Multi Vitamin, B12 og D3 vitamin.

NANI Multi Vitamin indeholder alle vitaminer og mineraler i en naturlig balance fra planter i en base af økologisk frugt og grønt som gulerødder, acerola kirsebær, acai, spirulina og artiskok. Foruden vitaminerne er de spækket med plantenæringsstoffer, spormineraler og aminosyrer, fordi de netop er i et fødevarekompleks som almindelig mad. Vores organiske mineraler er på samme måde groet i næringsrige planter eller udvundet af mælkesyrebakterier og organisk gær. NANI’s højoptagelige Multivitamin er derfor et mildt og vegetabilsk kosttilskud til dig, der ønsker at passe på din krop og din sundhed, ved at sikre, at den hver dag får et stabilt indtag at vitaminer og mineraler

NANI Vitamin D3 er udvundet af lav, som er en særlig mosart, der indeholder D vitamin på samme form, som den vi producerer i huden ved solpåvirkning. Du får derfor et vegetabilsk tilskud af den aktive form af vitamin D3 med hele 62,3 mcg per tablet. D3 vitamin bidrager til immunforsvarets normale funktion, til vedligeholdelsen af tænder og knogler samt til en normal celledeling.

NANI Vitamin B12 er udvundet fra økologiske GMO-frie majs, som bakterier har fermenteret og herved dannet B12 på sin aktive form, methylcobalamin. Vores B12 tilskud, med 500 mcg per tablet, er udformet som en sugetablet, så du kan optage vitaminet direktegennem slimhinderne i munden. Den er helt uden kunststoffer og er smagsneutral. B12 bidrager til reduktion af træthed og udmattelse, en normal psykologisk funktion, samt dannelsen af røde blodlegemer.

TIP: Du kan med fordel supplere veggie pakken med NANI’s plantebaserede og whole food calcium, vores organiske selen udvundet af gær, og vores whole food zink groet i kål.

Ved køb af den samlede veggiepakke koster denne 498 dkk (normalpris 554 dkk).

Varekategorier: , ,