Log ind Registrer
Unikke kurprodukter, som er udviklet til en lang række livstilsudfordringer
Kosttilskud på organisk form, som er udviklet i Silkeborg
Tilbud

Nani Beauty Essentials

  • Kurpakken HUD: Urteekstrakter og Multivitamin på organisk planteform til pleje af huden.
  • Organisk Zink: Bidrager til vedligeholdelsen af normal hud, hår og negle. Beskytter cellerne mod oxidativt stress.
  • Præ+Probiotika: Syv stammer mælkesyrebakterier på praktisk vegetabilsk kapselform
  • Alaska Vildlaks Omega, 90 kapsler

998,00 kr.

Om produktet

NANI BEAUTY ESSENTIALS – FOR SMUK HUD, SUNDT HÅR OG STÆRKE NEGLE

Smuk hud, glansfuldt hår og stærke negle kræver bl.a., at vi hver dag giver kroppen de rette byggesten. I Nani har vi derfor sammensat pakken Beauty Essentials med en række af vores bedste kosttilskud til pleje af både hud, hår og negle. Sammen plejer de din krop indefra, så du kan stråle udadtil.

NANI KURPAKKE HUD – 30 dagsdoser
Med Nani’s kurpakke Hud får du pleje og beskyttelse af huden med en kombination af nøje udvalgte urteekstrakter, bær og vores organiske Food State Multivitamin. Hver eneste dagsdosis indeholder blandt andet solbær, rig på antioxidanten vitamin C, der bidrager til en normal dannelse af kollagen: En af de vigtigste byggesten i vores hud, som giver den fylde og spændstighed. Tilskuddets indhold af urten gotu kola stimulerer udviklingen af fibroblasterne, der er nogle af de proteinproducerende celler i underhud og bindevæv, som sørger for god heling af huden. Glat burre, beta caroten, B2, B3, biotin og kobber bidrager alle til vedligeholdelsen af en sund og normal hud. Vitamin C, E, kobber og mangan bidrager sammen til at beskytte cellerne, og dermed huden, mod oxidativ stress. Sammen supplerer og understøtter vitaminerne, mineralerne og urterne hinanden i et optimalt tilskud til et smukt ydre.

1 daglig dosis.

NANI ZINK PÅ ORGANISK PLANTEFORM – 60 kapsler
Zink bidrager til vedligeholdelsen af normal hud, hår og negle, ligesom det beskytter cellerne mod skadelig iltning (oxidativ stress). Vores organiske zink-tilskud består udelukkende af tørrede og pulveriserede boghvedespirer i en vegetabilsk kapsel. Du får på den måde et mildt og naturligt mineraltilskud til din skønhed.

1 daglig kapsel.

NANI PRÆ+PROBIOTIKA – 60 KAPSLER
Med Nani’s Præ+Probiotika får du mælkesyrebakterier i en base af præbiotika af beskyttende og nærende ingredienser, der gavner bakteriernes overlevelse og vækst i tarmen. I en specialudviklet delayed release kapsel, der sikrer at bakterierne først frigives i tarmsystemet, hvor de hører hjemme.

2 daglige kapsler.

NANI ALASKA VILDLAKS OMEGA 3 – 90 kapsler
Smør hud, hår og negle – ja hele kroppen – indefra med vores fantastiske vildlaksolie, koldpresset udelukkende af bæredygtigt fangede sockeye laks fra Alaskas klare vande. Sockeye-laksen, hvorfra vores olie stammer, er kendt for sin smukke røde farve, som også giver vores olie sin karakteristiske farve. Denne skyldes det stærke og helt naturlig farvestof og antioxidant astaxanthin. En lille ekstra bonus til dig.

3 daglige kapsler.

GODT AT VIDE

Dagsdosis tages i forbindelse med et måltid.

Sammen giver Nani’s Beauty Essentials dig de bedste byggesten til at pleje din skønhed og sundhed indefra. Hvis du vil vide meget mere om, hvordan du kan pleje din indre skønhed, så hop ind på vores blogindlæg ‘Skøn indeni og udenpå: Spis dig til sund hud, smukt hår og stærke negle’.

Du sparer 204 dkk ved køb af den samlede pakke – Normalpris 1.202 dkk