Log ind Registrer
Kosttilskud på organisk form, som er udviklet i Silkeborg af Hanne og Kim
Unikke kurprodukter til en lang række livstilsudfordringer
Tilbud

Mand, Bundle 2

Pakken indeholder:

 

  • Nani Multivitamin Food state – 60 kapsler
  • Nani Kurpakke Mand 45+
  • Nani Selen Food state

698,00 kr.

Disse produkter er specielt oplagt til dig der enten er i overgangsalderen, eller formentlig snart rammer dette stadie i livet.

Om produktet

MAND, BUNDLE  2 – TESTOSTERON OG EN SUND PROSTATA ER NØGLEORDET

Overgangsalder hos mænd ses ikke så tydeligt som den gør hos kvinder. Men faktum er at den altså også finder sted. Denne bundle indeholder produkter til dig der enten er, eller formentlig snart rammer dette stadie i livet. Hos Nani har vi gjort det nemt for dig, for vi har taget vores Mand 45+ kurpakke og tilføjet en organiske Food State Multivitamin samt en organisk gærselen. Og dem får du til en god pris, når du køber dem sammen.

KURPAKKE MAND 45+ FOR ENERGI OG VELVÆRE I OVERGANGSALDEREN – 30 DAGSDOSER

Vores holistiske kosttilskud med udvalgte urteekstrakter og organisk zink målrettet manden i overgang, der vil vedligeholde sin mandighed og støtte sit energiniveau i hverdagen. Vores organiske zink, optaget i kålplanter, bidrager bl.a. til at vedligeholde testosteronniveauet i blodet, som har stor betydning for mandens velvære, styrke og stemningsleje i overgangsalderen.

MAND 45+ er pakket i praktiske dagsdoser til 30 dages forbrug. Så bliver det ikke nemmere hver dag at huske det daglige kosttilskud og bidrage til ens eget overskud i hverdagen.

1 daglig dosis.

NANI FOOD STATE MULTIVITAMIN – 60 kapsler
Vores Multivitamin Food state er en mild og bredspektret multivitamin. Her er alle vitaminer og mineraler på organisk planteform fra boghvedespirer og acerola kirsebær eller naturligt skabt ved hjælp af fermentering. Alt sammen pulveriseret og kommet i en plantekapsel til dig. Intet andet.

1-2 kapsler dagligt.

ORGANISK SELEN – ANTIOXIDANT OG SPORMINERAL

Selen har vi valgt, da den støtter kroppen til at opretholde en normal funktion af skjoldbruskkirtlen og dermed et normalt stofskifte. Den bidrager også til en normal spermproduktion, samt til en normal funktion af immunsystemet. Ydermere beskytter selen cellerne mod skadelig iltning.

Nani organisk gærselen er af European Food Standards Agency (EFSA) dokumenteret til at være den mest sikre form, samt den der bedst udnyttes af kroppen. Denne  udmærker sig bl.a. ved at indeholde alle de aminosyrer, som mineralet normalt findes sammen med i mad, hvormed den organiske fødevareform skabes (food state). En form vi i Nani tror på, at kroppen bedst genkender og forstår.

1 tablet dagligt.

TIP: Kombiner optimalt med vores Alaska Vildlaks Omega 3 fiskeolie  for dagligt at støtte din krop med essentielle omega-3 fedtsyrer.

Du sparer 186 kr. ved køb af den samlede pakke – Normalpris 884 kr.

Varenummer (SKU): 7911 Varekategorier: , , , , Tags: , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mand, Bundle 2”