Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Russisk rod

  • Russisk rod bidrager til mere mental og fysisk energi i perioder med træthed og udmattelse.
  • Støtter immunsystemet og kroppens forsvar som antioxidant
  • Brændenælde støtter immunsystemet

 

 

168,00 DKK

Bidrager med øget mental ydeevne og større fysisk energi, udholdenhed og styrke i perioder med træthed.

Om produktet

RUSSISK ROD FOR MERE MENTAL OG FYSISK ENERGI 

Russisk rod er en adaptogen urt kendt for dens energigivende egenskaber i perioder med udmattelse og træthed, samt for dens immunstøttende egenskaber som antioxidant. Urten er derfor et oplagt tilskud i mentalt og fysisk udfordrende perioder, hvor man ønsker at at støtte kroppens modstandskraft. Vores Russisk rod er desuden kombineret med brændenældeekstrakt, der ligeledes støtter kroppens immunsystem og bidrager med egen næringsværdi i form af plantenæringsstoffer.

At Russisk rod tilhører gruppen af urter kaldet adaptogener betyder, at den har balancerende egenskaber og udmærker sig ved at kunne stimulere og hæmme kropslige funktioner, alt efter hvad kroppen har brug for. Roden er bl.a. kendt for at kunne understøtte de mentale og fysiske evner i tilfælde af udmattelse og træthed. Både i hverdagen men også anvendt som et yndet tilskud til rekonvalescens efter sygdom. Derudover er det en antioxidant, der støtter immunsystemet og dermed kroppens modstandkraft.

GODT AT VIDE
NANI Russisk Rod er på standardiseret ekstraktform, hvilket garanterer dig samme høje indhold af potente indholdsstoffer i hver eneste kapsel (standardiseret til mindst 0,8 % eleutherosider). Hver kapsel indeholder 220 mg ekstrakt, svarende til 2420 mg tørret rod, hvilket vil sige, at ekstraktet er forstærket ca. 11 gange sammenlignet. Vores ekstrakt er desuden iblandet en base af brændenældeekstrakt, som et helt naturlig fyldstof med egne egenskaber. Tilskuddet er 100 % vegetabilsk, fri for kunstige fyld- og tilsætningsstoffer og det er på samme form, som vi kender det fra mad.

Suppler evt. dit tilskud med NANI Q10, – på den aktive form ubiquinol, klar til dannelsen af energi i cellerne. 

90 kapsler   1 kapsel/dag   90 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5210 Varekategorier: , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Russisk rod (Eleutherococcus senticosus (Rubr. Og Maxim), brændenælde (Urtica dioica), pullulan (vegetabilsk kapsel).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Russisk rod”