Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Russisk rod

  • Støtter immunforsvaret og kroppens fysiske modstandskraft
  • Roden bidrager til mere mental og fysisk energi i perioder med træthed og udmattelse.
     

     

 

 

168,00 DKK

Bidrager med øget mental ydeevne og større fysisk energi, udholdenhed og styrke i perioder med træthed.

Om produktet

STÆRK RUSSISK ROD MED BRÆNDENÆLDE 

Russisk rod tilhører en særlig effektiv gruppe af urter, de såkaldte adaptogener, som udmærker sig ved både at kunne stimulere og hæmme de samme kropslige funktioner, alt efter hvad kroppen har brug for. Rodens regulerende egenskaber er bl.a. kendt for at understøtte de mentale og fysiske evner i tilfælde af udmattelse og træthed, ligesom det også kendes for dets evne til at støtte immunsystemet og kroppens forsvar.

NANI Russisk rod består af tørret rod, hvis dets gavnlige indholdstoffer er nænsomt udtrukket og opkoncentreret til et ekstrakt – lidt på samme måde som en stærk kop te. Metoden betyder at vores rod er på standardiseret ekstraktform, hvilket garanterer dig det samme høje indhold af virkestoffer i hver eneste kapsel. Hver kapsel indeholder 220 mg ekstrakt, svarende til 2420 mg tørret rod. Det vil sige at vores rosenrods-ekstrakt er opkoncentreret over 11 gange og er særdeles potent.
NANI’s Russik rod er iblandet en base af brændenældeekstrakt, hvis indholdsstoffer understøtter og supplerer hinanden. Tilskuddet er altså 100 % vegetabilsk og på den fødevareform, som vi kender det fra mad. Derfor bidrager planterne foruden sin gavnlige evner med plantenæringsstoffer, spormineraler og vitaminer.

Et tilskud af russisk rod bidrager med mental og fysisk energi i tilfælde af udmattelse og træthed ligesom det støtter immunsystemet og kroppens modstandskraft.

Suppler evt. dit tilskud med NANI Q10, der bidrager yderligere til at opretholde et normalt energistofskifte og medvirker til dannelsen af energi i kroppens celler.

90 kapsler   1 kapsel/dag   90 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5210 Varekategorier: , , , , , ,

Ingrediensliste

Ingredienser

Russisk rod (Eleutherococcus senticosus (Rubr. Og Maxim), brændenælde (Urtica dioica), pullulan (vegetabilsk kapsel).

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Russisk rod”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *