Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Gravid Kosttilskud

  • Food state vitaminer og mineraler fra boghvedespirer
  • Folat 5-MTHF skabt ved hjælp af fermentering
  • Jern på organisk form
  • Vegetabilsk calcium og magnesium fra rødalge
  • Kommer i nemme færdigpakkede dagsdoser

488,00 kr.

Gravid kosttilskud med food state vitaminer, mineraler på organisk planteform og folat 5-MTHF.

Om produktet

KOSTTILSKUD TIL DIG FØR, UNDER OG EFTER GRAVIDITET

Med vores Gravid kosttilskud får du kosttilskud af allerhøjeste kvalitet. Vores vitaminer og mineraler stammer enten direkte fra naturen som whole foods, eller er ved hjælp af food state metoder inkorporeret i planter, mælkesyrebakterier eller gærceller. Derfor har alle tilskud fødevareform – ligesom den mad vi spiser! Det vil sige ingen kunstige fyld- og tilsætningsstoffer til dig og din baby.

Vores Gravid kosttilskud er lavet, så du allerede kan starte, når du planlægger en graviditet og sikre dig de 400 mcg folsyre. Under selve graviditeten anbefales det fortsat at tage tilskud af folsyre, jern og D-vitamin, dette har vi sørget for, nemt kan efterleves med vores færdigpakkede dagsdoser. De praktiske dagsdoser rækker til en måneds forbrug, og kan nemt og enkelt tages med i en taske.

DET FÅR DU I HVER DAGSDOSIS

Food state vitaminer og organiske mineraler fra tørrede og pulveriserede boghvedespirer.
Folat 5-MTHF (Quatrefolic®) en ikke syntetisk folsyre, skabt ved hjælp af fermentation. Bidrager til vævsvæksten hos den gravide kvinde, til en normal aminosyresyntese og til en normal bloddannelse. Indeholder 400 mcg.
Jern på organisk form fra inaktiv koji-kultur, der ikke giver træg mave. Jern bidrager til en normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin. Indeholder 30 mg.
Calcium og magnesium på organisk form  fra den unikke rødalgeart lithothamnium calcareum fra Island. Calcium spiller en rolle i celledelings- og specialiseringsprocessen og magnesium mindsker træthed og udmattelse. Indeholder 200 mg.
Vitamin C på naturlig og vegetabilsk form fra acerola kirsebær. Bidrager til vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion. Indeholder 126 mg.
Vitamin A i form af forstadiet betacaroten, så overdosering undgås. Bidrager til vedligeholdelse af normale slimhinder. Indeholder 400 mcg Vitamin A.
Vitamin K2 (MK-7) bidrager til normal størkning af blodet. Indeholder 30 mg.
Zink og Selen på organisk form fra vegetabilsk kilde (boghvede) og inaktiv gær. Zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion. Derudover spiller Zink en rolle i celledelingsprocessen, sammen med folat, jern og vitamin B12. Indeholder 9 mg Zink og 70 mcg Selen.

GODT AT VIDE

Dagsdosis indeholder 2 stk. multivitamin-mineral kapsler (lys beige), 1 stk. vitamin C / Jern kapsel (mørk beige), 1 stk. calcium kapsel (hvid) og 1 stk. magnesium tablet (hvid).

Kan med fordel indtages i forbindelse med et måltid først på dagen. Den mørk beige kapsel med Vitamin C / Jern skal tages forskudt af de øvrige og kan med fordel tages til aftensmåltidet. 

Til kvindens behov før og under graviditet samt under amning.

TIP: Kan med fordel kombineres med Nani`s Alaska vildlaksolie for tilskud af Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. 3 kapsler eller 1 tsk. fuld flydende.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7060 Varekategorier: , , , Tag:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Gravid Kosttilskud”