Log ind Registrer
Kosttilskud på organisk form, som er udviklet i Silkeborg af Hanne og Kim
Unikke kurprodukter til en lang række livstilsudfordringer

Nani Calcium på organisk planteform, 180 stk.

Bidrager til:

 

  • Vedligeholdelse af normale knogler, muskler og tænder
  • Et normalt energistofskifte
  • Fordøjelsesenzymernes normale funktion
  • Spiller en rolle i celledelings- og specialiseringsprocessen

298,00 kr.

Bidrager til vedligeholdelse af normale knogler, muskler og tænder.

Om produktet

VEGETABILSK CALCIUM – OPTAGET I EN ISLANDSK RØDALGE

Nani Calcium på organisk planteform består udelukkende af en unik rødalgeart kaldet Lithothamnium calcareum fra Island. Algen udmærker sig ved at være særlig dygtig til at optage mineraler fra sine omgivelser, herunder i særdeleshed calcium, men også magnesium, jod og alle 72 spormineraler. Algen har vi blot renset, tørret og pulveriseret hvorefter den er kommet i en kapsel til dig. Du får derfor et helt naturligt, vegetabilsk og organisk tilskud af calcium.

Den organiske form sikrer, at dine mineraler således ikke blot er isolerede enheder, men findes i et komplekst plantematrix med så meget mere. En form vi hos Nani tror på, at kroppen bedst forstår at udnytte.

GODT AT VIDE
Calcium er et mineral nødvendigt for vedligeholdelsen af normale knogler og tænder, det bidrager til en normal muskelfunktion samt et normalt energistofskifte. Calcium bidrager også til fordøjelsesenzymernes normale funktion, ligesom det spiller en rolle i celledelings- og specialiseringsprocessen.

Et tilskud af calcium er derfor særligt ideelt til dig der ikke spiser mælkeprodukter, til kvinder i menopausen eller til andre, som vil sikre sig sit daglige indtag af mineralet. Rødalgens indhold af calcium og magnesium forekommer endvidere i samme forhold, som det forekommer i vores knoglemasse, hvilket gør det til et oplagt tilskud for daglig knoglepleje.

KAN BRUGES AF BØRN
Nani’s organiske calcium er desuden velegnet til børn, der ikke får mælkeprodukter i hverdagen, for også dagligt at understøtte deres knoglevækst. Har barnet en alder, hvor det endnu ikke kan sluge kapsler, da kan kapslen nemt kan åbnes, og det smagsneutrale algepulver opløses i væske eller mad. Helt oplagt er det endvidere, at blande det i eks. C vitaminholdigt juice for at understøtte optaget mest muligt.

TIP: Suppler gerne dit tilskud med Nani Vitamin D3 for at bidrage til optimalt optag af kalk og for vedligeholdelsen af tænder og knogler. Et tilskud af D3 kan desuden være særligt gavnligt i vinterhalvåret og den mørke tid, hvor vi ikke får så meget sollys.

180 kapsler   1-2 kapsler/dag   90-180 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5311 Varekategorier: , , , , , , , Tags: , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Calcium på organisk planteform, 180 stk.”

Ingredienser

Rødalge (Lithothamnium calcareum), vegetabilsk cellulose (kapsel).