Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Kurprodukt Kvinde 45+

  • Urterekstrakter af rødkløver, rosenrod, salvie, gotu kola og majstråde
  • For lindring af typiske gener forbundet med overgangsalder
  • For mere velvære og overskud
  • Standardiserede urterekstrakter

278,00 kr.

Afhjælper hedeture, irritabilitet og træthed.

Om produktet

KURPRODUKT KVINDE 45+ FOR EN OVERGANGSALDER MED VELVÆRE OG OVERSKUD

Hos Nani er vi meget stolte af vores holistiske kurprodukt KVINDE 45+ udviklet til at forebygge og afhjælpe nogle af de mest almindelige gener, som mange kvinder oplever i forbindelse med overgangsalderen. Kurproduktet indeholder en række nøje udvalgte og standardiserede urterekstrakter, der arbejder sammen om at give dig mere velvære og overskud i hverdagen. Både fysisk og mentalt.

DET FÅR DU I HVER DAGSDOSIS

Rødkløver afhjælper gener i forbindelse med overgangsalder, såsom hedeture, sved, rastløshed og irritabilitet.
Salvie understøtter remineralisering af knoglestrukturen som følge af ændringer efter overgangsalderen. Salvien støtter desuden immunsystemet og bidrager til normal mavefunktion, ligesom det bidrager til velvære ved øget svedproduktion ved overgangsalder.
Rosenrod er en adaptogen urt, der bl.a. bidrager til normal blodcirkulation, som er forbundet med hjerneytelse og reaktivitet. Ydermere bidrager den til optimal mental og kognitiv aktivitet
Gotu kola hjælper med at opretholde en god kognitiv ydeevne.

GODT AT VIDE

Den anbefalede daglige dosis er 8 kapsler med standadiserede urteekstrakter. Indtages i forbindelse med et måltid fordelt på to daglige portioner. Fordi at urtenes naturlige rigdom af indholdsstoffer er nænsomt opkoncentreret (standardiseret), sikres du derfor altid den samme og potente koncentration i hver dosis.

TIP: Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor lang tid overgangsalderen varer, samt hvor påvirket man bliver. Når du starter op på KVINDE 45+, anbefaler vi altid, at du tager den fulde dagsdosis. Oplever du god effekt af urterne, kan det være, at du efter en-to måneds forbrug kan halvere din dagsdosis. Prøv dig frem med hvilken dosis, der passer bedst til dig.

Supplér eksempelvis kurpakken med et dagligt indtag af vores whole food calcium og vores vegetabilske food state D3 vitamin for hver dag også at bidrage til din knoglesundhed.

Varenummer (SKU): 5231 Varekategorier: , , , , , , Tags: , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nani Kurprodukt Kvinde 45+”

Ingredienser

Ekstrakt af salvie (Salvia officinalis L.), majs (Zea mays L.), rødkløver (Trifolium pratense L.), rosenrod (Rhodiola rosea L.), gotu kola (Centella asiatica L.), kapsel (pullulan).