Log ind Registrer
Kontakt | Fri fragt ved køb over 499 DKK

Om nani

I Nani har vi en vision om at fremstille det bedste, naturen har at byde på. Derfor går vi aldrig på kompromis. Om det så kræver en omvej eller to.
Målet er at være tro mod vores motto Nutrients As Nature Intended. Skånsomme vitaminer og mineraler med høj optagelighed. Rene og standardiserede urteblandinger med veldokumenterede doser. Skabt af naturen og verificeret af videnskaben.

Historien

Jeg valgte for nogle år siden at udskifte min rolle som partner i et statsautoriseret revisionsfirma med undervisning i brug af vitaminer, mineraler og urter til behandling af mennesker. Min mangeårige interesse for kost og kosttilskuds indvirkning på kroppen skulle udleves. På uddannelsen til Phytoterapeut mødte jeg Hanne, som også havde valgt at følge hendes interesse og fascination af, hvad man kan udrette ved at tilføre kroppen de rette byggesten. Hanne er foruden Phytoterapeut uddannet human- og veterinær forskningslaborant med 19 års erfaring indenfor biologi og biokemi.
Det er således et alsidigt og passioneret team, der står bag NANI.

Teamet

Bag Nani arbejder benhårdt for at sikre en kontinuerlig udvikling af vores produkter og virksomhed. For eksempel ved at være ajour med de nyeste forskningsresultater og den nyeste litteratur. Med stor passion og nysgerrighed stræber vi efter at skabe optimale produkter uden at gå på kompromis. Vi ønsker at være i tæt dialog med vores forbrugere og er derfor meget interesseret i dit input.

Socialt ansvar

Ved udviklingen af kosttilskudsprodukter er det afgørende for os, at NANI´s produkter er bæredygtig fremstillet, herunder at social ansvarlighed overfor de involverede medarbejdere i alle produktionsled praktiseres efter højeste fællesnævner.


Vi ønsker dig stor fornøjelse med NANI´s højkvalitets produkter.
Mange hilsner fra

 

Kim Charles
Indehaver

Hanne Produktchef hos Nani A/S

Hanne Buchholtz
Produktchef