Forår, blomster, grønne kroner og solskin er over os. Og det er jo skønt! Men for mange er det også en udfordrende tid, når næsen løber, og øjne og hals kradser. Hvis du er plaget af pollensæsonen, er der heldigvis en række ting, du selv kan gøre for at afhjælpe dine gener. Få vores bedste tips her og gå forår og sommer forberedt i møde.

Ligeså smukt og skønt det er med foråret bringer blomster og grønne kroner med sig, ligeså irriterende kan det også være. Men i naturens eget apoteket er der også elementer, hvormed du kan styrke din egen modstandskraft. På helt naturlig vis.

7 gode råd til mere velvære i hverdagen

Årh det kan være så irriterende! At gå at nyse, at øjnene klør og at halsen kradser! Heldigvis er der faktisk en række gode husråd, du kan prøve derhjemme, ligesom du kan finde hjælp og lindring med hjælp fra naturens apotek. Vi anbefaler, at du prøver følgende syv råd, og ser om det ikke kan afhjælpe dine reaktioner og gener i det daglige:

billede af blomster - pollensæson

  1. Hold døre og vinduer lukkede i dagtimerne.
  2. Sørg for at lufte godt ud hver dag – men gør det, når det er mørkt og der ikke er masser af pollen i luften.
  3. Undlad at tørre vasketøj udenfor. Der kan sætte sig pollen mv. i dit tøj og så er du jo lige vidt.
  4. Brug solbriller, når du færdes udendørs – så du skåner dine øjne.
  5. Undgå udendørs motion midt på dagen.
  6. Gå i bad inden du skal sove og vask/skyl dit hår. Så får du ikke gener med ind i sengen.
  7. Tag din daglige dosis NANI Aller-fri fra morgenstunden og fortsæt indtil sæsonen er ovre. Den har nemlig både forebyggende og akutte egenskaber imod nogle af de mest almindelige gener i pollensæsonen.

Aller-Fri er din holistiske hjælper i pollensæsonen

Aller-Fri er vores holistiske tilskud sammensat til målrettet at forebygge og afbalancere et overaktivt immunforsvar i udsatte perioder. Med udvalgte urteekstrakter af solhat, ingefær og citronmelisse, naturligt C-vitamin fra acerola kirsebær samt mælkesyrebakterier til tarmfloraen forebygger ingredienserne nemlig nogle af de mest typiske gener og reaktioner. Derudover virker solhat også akut ved at lindre symptomer som en øm og kradsende hals, mens ingefær støtter en naturlig vejrtrækning. Alt sammen på helt naturlig vis selvfølgelig.

Alle ingredienser får du pakket i praktiske dagsdoser til en måneds forbrug. Nemt for dig at tage derhjemme eller på farten. Se her hvad du får hver eneste dag:

Ekstrakt af den smukke purpurrøde solhat. Både fordi den har lindrende egenskaber i tilfælde af irritation i hals og svælg, men den er også en fantastisk urt til at støtte immunsystemet. Du kender måske blomsten under navnet Echinacea purpurea, og den har århundrede af år på bagen til netop at styrke immunforsvaret. Derfor det også en oplagt urt til din modstandskraft og dit velvære i pollensæsonen.

Ingefærroden stammer fra Asien, hvor den gennem årtusinder er blevet brugt grundet dens mange egenskaber. Til dig der er plaget i forårstiden, er den også en særdeles kærlig hjælper, da den støtter normalt fungerende luftveje og en naturlig vejrtrækning. Derudover virker den også forebyggende, fordi den er med til at opretholde en optimal immunbalance i luftvejene og understøtter immunsystemet generelt. Vores ingefærekstrakt fåes også som soloprodukt, skulle du ønske det.

Citronmelissen er særlig kendt for dens afslappende effekt, der er oplagt til den gode nattesøvn, men den indvirker faktisk også beroligende på vores hals, svælg og stemmebånd, som kan være generet i pollensæsonen. Derfor har vi også tilføjet ekstrakt af citronmelissen til Aller-fri så du får dens afslappende bidrag med her.

Antioxidanter, og herunder C vitamin, er som bekendt en stor del af vores immunforsvar, hvorfor vi har tilføjet vores Acerola C vitamin i hver enkelt dagsdosis af Aller-fri. Vores whole food C vitamin består udelukkende af pulveriserede acerola kirsebær, der er en af planterigets bedste kilder til naturlig C vitamin. Foretrækker du en antioxidant som soloprodukt fåes Acerola C selvfølgelig sådan, mens også vores naturlige E vitamin kan anbefales. Den er udvundet fra bælgfrugter og solsikker og indeholder alle 8 naturlige E-vitaminformer i ét tilskud.

Som det sidste i Aller-fri får du også en af vores kapsler med Præ+Probiotika – det du måske kender som mælkesyrebakterier. Og hvorfor har vi så det, tænker du måske? Fordi at vi altid udformer vores kurpakker som holistiske tilskud, der skal hjælpe din krop på flere niveauer til at modstå din helsudfordring. Og op mod 70% af vores immunsystem sidder faktisk i tarmene – vi kunne kalde det immunsystemets hovedbanegård. Der er derfor rigtig god mening i at pleje den gode balance i maven, da fordøjelsen er et af de vigtigste fundamenter i vores sundhed og vores modstandkraft i hverdagen. Husk at gemme denne kapsel til lige inden sengetid sammen med et glas vand.

Vi håber at ovenstående råd kan hjælpe dig godt gennem forår og sommer.

NANI er Nutrients ANature Intended