Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.

Nani Kurpakke Muskler & Led

 • Djævleklo bidrager til at vedligeholde fleksible led og sener
 • Ingefær bidrager til forbedring af vitalitet/energi, samt støtter immunsystemet
 • Brændenælde støtter blodcirkulationen og bidrager herved til at vedligeholde sunde vener i benene
 • Brændenælde kan reducere følelsen af tunge og trætte ben

398,00 kr.

Velfungerende muskler og led med kredsløbsstimulerende urter

Om produktet

KURPAKKEN MUSKLER & LED TIL ET LIV I BEVÆGELSE OG FOR ET MOBILT BEVÆGEAPPARAT

Kurpakken til dig der lever et aktivt liv og dyrker meget motion, samt til dig der er udfordret af slid og ømhed. Nøje udvalgte ekstrakter af djævleklo, ingefær og brændenælde understøtter på holistisk vis muskler, led og kredsløb. Ekempelvis bidrager djævlekloen til at vedligeholde fleksible led og sener, mens ingefær støtter immunsystemet og bidrager til øget vitalitet og energi i hverdagen. For et adræt og mobilt bevægeapparat livet igennem.

Alt sammen pakket i praktiske dagsdoser til en måneds forbrug. Nemt for dig at tage derhjemme eller på farten. Så kan du nøjes med at koncentrere dig om at nyde livet.

DET FÅR DU I HVER DAGSDOSIS

Djævleklo bidrager til at vedligeholde fleksible led og sener.
Ingefær er bredt anvendt grundet dens mange egenskaber. Ingefærroden er bl.a. kendt for at bidrage til at forbedre kroppens vitalitet og energiniveau, ligesom den støtter immunsystemet.
Brændenælde støtter blodcirkulationen og bidrager herved til at vedligeholde sunde vener i benene, ligesom det kan reducere følelsen af trætte og tunge ben. Sammen med ingefær bidrageter brændenælde også til at støtte immunsystemet.

Alle urterne er standardiserede, hvilket betyder, at de er blevet nænsomt opkoncentreret – lidt ligesom en stærk kop te. På den måde er du sikret, at hver eneste kapsel og dagsdosis indeholder den samme mængde af planternes indholdsstoffer. Nani’s kurpakke er derfor til dig, der aktivt ønsker at hjælpe dit eget velvære på vej, og at bidrage til at dine muskler og led er velfungerende.

GODT AT VIDE

Dagsdosis består af fire kapsler med urteekstrakter. Indtages i forbindelse med et måltid fordelt på to daglige portioner.

TIP: Kombiner optimalt din kurpakke med vores Alaska Vildlaks Omega 3 fiskeolie for også at pleje muskler, led og sener med essentielle omega 3 fedtsyrer. Suppler også gerne med vores Food state Multivitamin for et dagligt indtag af vitaminer og mineraler.

30 dagsdoser til en måneds forbrug

Varenummer (SKU): 7035 Varekategorier: , , , , ,

Anmeldelser

 1. Annette – 51 år

  MIN LIVSKVALITET ET FORBEDRET
  Mine led i fingre og ankler er stive og gør ondt, så jeg blev anbefalet at prøve Nanis kosttilskud ”Muskler & led”.
  Efter nogle få uger har mine led det meget bedre, så en kombination af kosttilskud og lidt omlagt kost har forbedret min livskvalitet betragteligt.
  Det er lidt smart, at alle urterne er pakket i portioner, så det er let at indtage dem.
  Alt i alt en meget brugervenlig måde, at gøre det på og jeg fortæller glad og gerne andre om mine fremskridt.

Tilføj en anmeldelse af varen