Log ind Registrer
Fri fragt ved køb over 499 kr.
Unikke kurprodukter til en lang række livstilsudfordringer

Præ+Probiotika

  • Bredspektret og symbiotisk kombination af syv stammer mælkesyrebakterier
  • Kombination af præ- og probiotika skaber stabilitet og overlevelse i tarmen
  • Specialudviklet delayed release kapsel sikrer at probakterierne først frigøres i tarmsystemet
  • På praktisk kapselform

288,00 kr.

Bredspektrede mælkesyrebakterier fra udvalgte bakteriestammer. Indkapslet i en base af beskyttende ingredienser og naturlige præbiotika.

Om produktet

MÆLKESYREBAKTERIER I KOMBINATION MED PRÆBIOTIKA

Vores Præ+Probiotika består af syv forskellige og nøje udvalgte stammer af mælkesyrebakterier, der alle forekommer som en naturlig del af vores tarmsystem. I praktisk kapselform, der blot skal opbevares ved stuetemperatur, og som synkes med et glas vand.

For størst mulig overlevelse ligger mælkesyrebakterierne i en base af præbiotika af beskyttende og nærende ingredienser, som gavner bakteriernes overlevelse og vækst i tarmsystemet (naturlige fibre og kulhydrater). Mælkesyrebakterierne er desuden indkapslet i en specialudviklet og vegetabilsk delayed release kapsel, der opløses med forsinkelse. Denne kan derfor nå at passere forbi mavesækken, således at bakterierne først frigives i tarmsystemet – der hvor de hører hjemme.

GODT AT VIDE
Tilskuddet indtages optimalt om aftenen lige inden sengetid sammen med et glas vand. Her har vores tarmsystem ikke travlt med at fordøje og omsætte vores mad, hvorfor dine mælkesyrebakterier får de bedste forudsætninger for opformering og overlevelse.
Vores Præ+Probiotika kan med fordel tages som et dagligt tilskud til tarmfloraen (1 daglig kapsel), eller den kan anvendes som en målrettet kur (2 daglige kapsler) i ca. en måned ved fordøjelselsubehag eller efter behandling med antibiotika.

De aktive mælkesyrebakterier i Nani’s Præ+Probiotika er hhv. B. Lactis, E. Faecium, L Acidophilus, L. Paracasei, L. Plantarum, L. Salivarius og L. Lactis, og er derfor et bredspektret probiotika. Den daglige dosis (2 kapsler) indeholder minimum én milliard levedygtige mælkesyrebakterier fordelt på de syv stammer.

TIP: Driller fordøjelsen? Så kan du med fordel kombinere dit tilskud af Præ+Probiotika med vores kurpakke ‘Fordøjelse’, der støtter mave-tarmsystemet, afhjælper luft i maven og beroliger fordøjelsen.

60 VEGE DELAYED RELEASE KAPSLER    2 kapsler/dag    30 dages forbrug

Varenummer (SKU): 5435 Varekategorier: , , , Tag:

Ingrediensliste

Ingredienser

Kulhydrater og fibre (majsstivelse, maltodextrin, FOS, inulin, majsdextrin), vegetabilsk protein, mineraler (magnesium, kalium), Mælkesyrebakterier (B. Lactis W51/W52, E. Faecium W54, L. Acidophilus W22, L. Paracasei W20, L. Plantarum W21, L. Salivarius W24 og L. Lactis W19), enzym (amylase), vaniljepulver, mangan, vegetabilsk kapsel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Præ+Probiotika”